Samsung Galaxy S23 Plus Hoesjes

Selectie verfijnen
Type hoesje
Kleur
Met koord
Filter

Ruim aanbod Samsung Galaxy S23 Plus Hoesjes

De Samsung Galaxy S23 Plus is een van de drie nieuwste modellen in deze lijn van Samsung.

Met het 6,6 “ Full HD scherm heb je een prachtige kwaliteit scherm, waardoor je prettig naar films en series kunt kijken.
De Samsung Galaxy S23 Plus is water – en stof dicht, en is uiteraard 5G ready. Daarnaast is de telefoon toegerust met een NFC chip voor contactloos betalen.
Door de 4700 mAh accu gaat de batterij met gemak een dag mee voor je deze weer moet opladen. Opladen kan supersnel via kabel, of via draadloos laden. Een leuke toevoeging is dat je met deze smartphone ook andere apparaten kunt opladen, zoals oordopjes of een smartwatch. Je hoeft het andere apparaat enkel op de achter van de Samsung Galaxy S23+ te leggen om te laden.

De 50 MP camera wordt ondersteund door een groothoeklens en een zoom camera. Je kunt dus prachtige foto’s maken met deze smartphone. De 10 MP selfiecamera zit verwerkt in het scherm.
Je wil je Samsung Galaxy S23 Plus uiteraard beschermen tegen vallen en stoten. Wij hebben ruim de keuze uit prachtige hoesjes om je telefoon optimaal te beschermen.

Samsung Galaxy S23 Plus Book Cases

De Samsung Galaxy S23 Plus bookcase hoesjes zijn in verschillende designs en kleuren beschikbaar. Met een bookcase hoesje bescherm je de telefoon en het scherm. Je kan je telefoon dus gerust in je tas of jaszak opbergen. Daarnaast kun je enkele pasjes in dit Samsung Galaxy S23 Plus hoesje opbergen.

Samsung Galaxy S23 Plus TPU Cases

Er zijn verschillende designs beschikbaar om je Samsung Galaxy S23 Plus om te toveren tot een fashion accessoire. Het hoesje is gemaakt van TPU, een flexibele schokabsorberende kunststof die zorgt voor bescherming tegen krassen en stoten.

Samsung Galaxy S23 Plus Armor Cases

Voor een stoere look kun je kiezen voor een Samsung Galaxy S23+ Armor hoesje. Deze hoesjes bieden een optimale bescherming tegen stoten en vallen. Er is keuze uit verschillende kleuren en modellen.

Bestel Samsung Galaxy S23+ hoesjes direct bij GSM-Hoesjes.nl. Gratis en snelle verzending. Veilig betalen. Niet goed, geld terug. GSM-Hoesjes.nl: Online specialist in smartphone en tablet hoesjes.

Bekijk ook onze andere categorieën:
Samsung Galaxy S23 hoesjes
Samsung Galaxy S23 Ultra hoesjes
Samsung Galaxy S22 Plus hoesjes

Samsung hoesjes