Telefoonkoorden

Telefoonkoord als fashion accessoire

Een telefoonkoord is niet alleen een praktisch accessoire, maar ook een stijlstatement. Met een ruime keuze aan kleuren kies je het telefoonkoord dat perfect aansluit bij jouw persoonlijke stijl, hoesje en outfit. Combineer zowel de kleur van het koord als je telefoon met je dagelijkse stijl. Meerdere kleuren zijn beschikbaar waardoor je eenvoudig de juiste combinaties kunt matchen!

Leg unieke momenten vast

Of je nu op reis bent, naar een festival gaat of je begeeft in het drukke stadsleven, met een telefoonkoord heb je je smartphone voortdurend bij de hand. Op dit soort activiteiten hoef je niet meer op te letten waar je je telefoon precies gelaten hebt. Een telefoonkoord maakt het bovendien gemakkelijker om snel je telefoon erbij te pakken en de perfecte selfie te maken. Verlies geen tijd meer met zoeken naar je smartphone, maar leg vanaf nu jouw unieke momenten onmiddellijk vast.

Extra gemak en veiligheid

Met een telefoonkoord verminder je ten slotte het risico op het laten vallen, diefstal of verlies van je telefoon. Dit is vooral handig wanneer je regelmatig gebruik maakt van het openbaar vervoer of wanneer je je vaak in drukke gebieden bevindt. Een koord biedt een veilige manier om je telefoon bij de hand te houden zonder dat je hem constant vast hoeft te houden.