Samsung Galaxy A23 Hoesjes

Selectie verfijnen
Type hoesje
Kleur
Met koord
Filter

Ruim aanbod Samsung Galaxy A23 Hoesjes

Samsung is met een nieuwe model uitgekomen, de Samsung Galaxy A23. Dit is de opvolger van de Samsung Galaxy A22, met een paar updates. De Samsung Galaxy A23 is gemaakt voor mensen die een complete smartphone willen voor een zacht prijsje. De Samsung Galaxy A23 heeft een 6,6” LCD scherm, waar de selfiecamera in het scherm is weggewerkt met een druppelvormige notch.
De accu is groot, en de Samsung Galaxy A23 heeft relatief krachtige chip. Bovendien is het toestel 5G ready. Ook op camera gebied zijn er wat aanpassingen gedaan, de hoofdcamera is geupdate waardoor je zeker mooie foto’s kunt maken.

Wij hebben ruime keuze om je Samsung Galaxy A23 optimaal te beschermen tegen vallen, stoten of krassen.

Samsung Galaxy A23 Book case hoesjes

De Samsung Galaxy A23 bookcase hoesjes zijn in verschillende designs en kleuren beschikbaar. Met een bookcase hoesje bescherm je de telefoon en het scherm. Je kan je telefoon dus gerust in je tas of jaszak opbergen. Daarnaast kun je enkele pasjes in deze Samsung Galaxy A23 hoesjes opbergen.

Tempered Glasses Samsung Galaxy A23

Wil je je scherm extra tegen krassen beschermen, kies dan voor een screen protector. Een beschermglaasje over je telefoon beschermt je Samsung Galaxy A23 tegen krassen en beschadigingen, zonder dat de kwaliteit van je scherm wordt verminderd.

Armor cases Samsung Galaxy A23

Voor een stoere look van je toestel heb je keuze uit verschillende Armor cases. Buiten de stoere look die deze hoesjes aan je telefoon geven bescherm je je telefoon hier ook optimaal mee tegen stoten en vallen.

Bestel Samsung Galaxy A123 hoesjes direct bij GSM-Hoesjes.nl. Gratis en snelle verzending. Veilig betalen. Niet goed, geld terug. GSM-Hoesjes.nl: Online specialist in smartphone en tablet hoesjes.

Bekijk ook onze andere categorieën:
Samsung Galaxy A22 hoesjes
Samsung Galaxy A31 hoesjes
Samsung Galaxy A40 hoesjes

Samsung hoesjes