Nokia C02 Hoesjes

Selectie verfijnen
Type hoesje
Kleur
Met koord
Filter

Ruim aanbod Nokia C02 Hoesjes

De Nokia C02 is een budget toestel met een zeer aantrekkelijke prijs. De Nokia C02 is een wat kleiner toestel, met een 5,45” scherm. De Nokia C02 heeft een kleine batterij, slechte 3000 mAh. Maar omdat de telefoon zelf weinig stroom vraagt kun je hier de dag prima mee door komen. En je kunt de accu zelf gemakkelijk verwijderen en vervangen.

De camera’s zijn basic, maar je kunt er prima foto’s mee maken. Ook is er een aansluiting voor een koptelefoon aanwezig. Uiteraard hebben de Nokia C02 hoesjes daar de juiste uitsparingen voor.

Nokia C02 Book Cases

Met een bookcase hoesje voor je Nokia C02 heb je een goede bescherming voor je toestel en extra praktisch is dat je wat pasjes kan opbergen in het hoesje. Omdat er verschillende modellen en kleuren Nokia C02 hoesjes beschikbaar zijn is er voor ieder wat wils. Een effen book case, een hoesje met een geometrisch patroon of een Nokia C02 hoesje met marmer print.

Nokia C02 Screen Protector

Wil je je scherm extra tegen krassen beschermen, kies dan voor een screen protector. Een beschermglaasje over je telefoon beschermt je Nokia C02 tegen krassen en beschadigingen, zonder dat de kwaliteit van je scherm wordt verminderd.

Bestel Nokia C02 hoesjes direct bij GSM-Hoesjes.nl. Gratis en snelle verzending. Veilig betalen. Niet goed, geld terug.
GSM-Hoesjes.nl: Online specialist in smartphone en tablet hoesjes.

Bekijk ook onze andere categorieën:
Nokia C12 hoesjes
Nokia G10 hoesjes
Nokia G20 hoesjes

Nokia hoesjes