Huawei MatePad 10.4 Hoesjes

Selectie verfijnen
Type hoesje
Kleur
Filter

Ruim aanbod Huawei MatePad 10.4 Hoesjes

De Huawei MatePad 10.4 heeft een groot scherm met smalle randen. Door de heldere beeldkwaliteit en het indrukwekkende geluid dat uit vier speakers komt is het een genot om films of series te kijken op deze tablet. Dankzij de nieuwe e-book modus is ook het lezen van boeken een comfortabele ervaring.

De Huawei MatePad 10.4 wordt geleverd met een touchpen. Hierdoor kun je tekenen en schrijven op de tablet zoals je ook met pen en papier zou doen. De tablet heeft een krachtige accu die zelfs met intensief gebruik gemakkelijk een dag meegaat. En de tablet is snel weer volledig opgeladen.
Uiteraard beschikt de tablet ook over een selfie camera en een hoofdcamera van 8 Megapixel.

Deze veelzijdige tablet wil je natuurlijk zo goed mogelijk beschermen. Gelukkig heb je ruime keuze uit verschillende Huawei MatePad 10.4 hoesjes.

Huawei MatePad Tri-Fold Book Cases

Je kunt kiezen uit verschillende Tri-Fold Book Cases. Deze Huawei MatePad 10.4 hoesjes zijn beschikbaar in verschillende kleuren en designs. Met dit hoesje heb je een optimale bescherming voor je tablet. Bovendien kun je door de ingebouwde standaard het hoesje ook handsfree gebruiken.

Huawei MatePad 10.4 Rugged Kickstand 

Het Rugged Kickstand hoesje geeft een stoere look aan je Huawei MatePad 10.4. Buiten de stoere uitstraling bescherm je je tablet met dit hoesje optimaal tegen vallen en stoten. Dankzij de standaard aan de achterkant van het hoesje kun je de tablet ook handsfree gebruiken, ideaal voor als je bijvoorbeeld een film wil kijken.

Huawei MatePad 10.4 Screen Protector

Het scherm van je Huawei MatePad 10.4 kun je optimaal beschermen met de tempered glass screen protector. Hiermee blijft je tabletscherm krasvrij en is je tablet beschermt tegen een valpartij. Met de screen protector heb je een extra bescherming zonder dat de kwaliteit van het touchscreen verloren gaat.

Bekijk ook onze andere categorieën:
Huawei MatePad Pro 10.8 hoesjes
Huawei MatePad T8 hoesjes
Huawei Tablet hoesjes