iPhone 12 Hoesjes

Selectie verfijnen
Type hoesje
Kleur
Met koord
Filter

Ruim aanbod iPhone 12 Hoesjes

Apple heeft de nieuwste lijn iPhone gelanceerd, waar de iPhone 12 er een van is. Met dit toestel haal je een indrukwekkende smartphone in huis.
De iPhone 12 is 5G ready, dus als je in een gebied bent waar 5G beschikbaar is ben je verzekerd van super snel internet. En ook het 6.1” XDR OLED scherm is een grote verbetering ten opzicht van voorgaande modellen. Zelfs in fel zonlicht is het scherm van je iPhone 12 nog haarscherp.

De snelle processor zorgt voor meer vermogen en betere prestaties. En de batterij gaat, uiteraard afhankelijk van je gebruik, met gemak een dag mee. Je kunt de iPhone 12 opladen met de lightning kabel, maar er is ook een optie voor snel laden en draadloos laden.

De camera van de iPhone 12 is zonder meer indrukwekkend te noemen. Met de hoofdcamera, met 12 megapixel, kun je zelf in het donker goeie foto’s maken. De camera is uitermate geschikt voor het maken van landschapsfoto’s door de ultra groothoeklens. Daarnaast zit voorop uiteraard ook een selfiecamera.

Je wilt je nieuw telefoon natuurlijk beschermen met een mooi iPhone 12 hoesje. Gelukkig hebben we ruime keus. Uiteraard hebben al onze iPhone 12 hoesjes uitsparingen op de juiste plaatsen voor de camera en poorten.

iPhone 12 Bookcase Hoesjes

Met een iPhone 12 bookcase hoesje bescherm je je je telefoon rondom. Als je het hoesje sluit is ook het scherm van je telefoon beschermd, en kun je deze veilig opbergen in je jas of tas zonder dat er krassen op je scherm ontstaan. Er zijn verschillende modellen en materialen iPhone 12 bookcase hoesjes beschikbaar. Genoeg keuze om het hoesje te kiezen dat het beste bij jou past.

iPhone 12 Armor Cases

Voor een stoere look van je telefoon kun je kiezen voor de iPhone 12 Armor hoesjes. Buiten de stoere look die deze hoesjes aan je telefoon geven bescherm je je telefoon hier optimaal mee voor stoten en vallen. Je kunt kiezen uit de Carbon fiber TPU, Rugged kickstand en Armor kickstand.

iPhone 12 Screen Protector

Wil je je scherm extra tegen krassen beschermen, kies dan voor een screen protector. Een beschermglaasje over je telefoon beschermt je iPhone 12 tegen krassen en beschadigingen, zonder dat de kwaliteit van je scherm wordt verminderd.

Bekijk ook onze andere categorieën:
iPhone 13 hoesjes
iPhone 12 Pro hoesjes
iPhone SE 2020 hoesjes

iPhone hoesjes