iPhone 14 Pro Max Hoesjes

Selectie verfijnen
Type hoesje
Kleur
Met koord
Filter

Ruim aanbod iPhone 14 Pro Max Hoesjes

De iPhone 14 Pro Max is het de meest uitgebreide, en duurste, variant van de nieuwe lijn van Apple. In veel opzichte is de iPhone 14 Pro Max gelijk aan de iPhone 14 Pro. Er zijn echter een aantal verschillen tussen deze twee modellen.

De iPhone 14 Pro Max heft een 6,7”OLED scherm. De kleuren zijn levendig en helder, waar je veel plezier van hebt als je een film kijkt of een game speelt. Dankzij die nieuwste versie chip  kan de iPhone 14 Pro Max ook goed muti-tasken en zwaardere games of apps zonder problemen afspelen.

De pilvormige uitsparing voor face ID en de frontcamera zijn vervangen voor het Dynamic Island. Hier kun je bepaalde app in het klein gebruiken, in plaats van over het gehele scherm.

De camera’s zijn opgewaardeerd tot 48 Megapixel, waarmee je dus gemakkelijk mooie plaatjes schiet in allerlei omstandigheden.

Je wil je iPhone 14 Pro Max natuurlijk beschermen tegen krassen en stoten. Kies daarom nu een mooi en stevig hoesje voor jou nieuwe smartphone.

iPhone 14 Pro Max Bookcase Hoesjes

Met een iPhone 14 Pro Max bookcase hoesje bescherm je je je telefoon rondom. Als je het hoesje sluit is ook het scherm van je telefoon beschermd, en kun je deze veilig opbergen in je jas of tas zonder dat er krassen op je scherm ontstaan. Er zijn verschillende modellen en materialen iPhone 14 Pro Max bookcase hoesjes beschikbaar. Genoeg keuze om het hoesje te kiezen dat het beste bij jou past.

iPhone 14 Pro Max Back Covers

Met de Back Covers houdt je krasjes zover mogelijk van jouw iPhone 14 Pro verwijderd. Uitsparingen zijn uiteraard voorzien, zodat je ongehinderd gebruik maakt van je camera, poorten en toetsen. De iPhone 14 Pro Max Back Covers zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en modellen, zodat je altijd het juiste hoesje kan kiezen.

iPhone 14 Pro Max Armor Cases

Voor een stoere look van je telefoon kun je kiezen voor de iPhone 14 Pro Max Armor hoesjes. Buiten de stoere look die deze hoesjes aan je telefoon geven bescherm je je telefoon hier optimaal mee voor stoten en vallen. Je kunt kiezen uit de Carbon fiber TPU, Rugged kickstand en Armor kickstand.

iPhone 14 Pro Max Screen Protector

Wil je alleen je scherm tegen krassen beschermen, kies dan voor een screen protector. Een beschermglaasje over je telefoon beschermt je iPhone 14 Pro Max tegen krassen en beschadigingen, zonder dat de kwaliteit van je scherm wordt verminderd.

Bestel iPhone 14 Pro Max hoesjes direct bij GSM-Hoesjes.nl. Gratis en snelle verzending. Veilig betalen. Niet goed, geld terug. GSM-Hoesjes.nl: Online specialist in smartphone en tablet hoesjes.

Bekijk ook onze andere categorieën:
iPhone 14 hoesjes
iPhone 14 Plus hoesjes
iPhone 14 Pro hoesjes

iPhone hoesjes