Samsung Galaxy Xcover 3 Hoesjes

Selectie verfijnen
Type hoesje
Kleur
Met koord
Filter

Ruim aanbod Samsung Galaxy Xcover 3 Hoesjes

De Galaxy Xcover 3 is de robuuste 'outdoor' smartphone van Samsung. Met de IP67-certificering is het toestel stof- en spatwaterbestendig. Het toestel is dan ook ontworpen voor mensen met een outdoor lifestyle. Stof, zand en regenbuien. Het kan vanaf nu geen kwaad meer en dat is maar goed ook. Met een batterij van maar liefst 2200mAh blijft het toestel lang actief. Dankzij de slanke body van nog geen 10mm past het toestel comfortabel in je broekzak. En dat is niet vanzelfsprekend voor een waterdicht toestel.

Bescherming is een belangrijk onderdeel in de keuze van een Samsung Galaxy Xcover 3 hoesje. Maar ook stijl, comfort en prijs vormen factoren waar je best op let. Je wilt ten eerste dat je toestel zo goed mogelijk beschermd is. Daarnaast is het prettig dat het toestel aangenaam in de hand ligt. Bovendien moet het er allemaal mooi uitzien en dit alles graag tegen een betaalbare prijs. Deze factoren nemen we bij het samenstellen van ons assortiment in overweging, zodat alle Samsung Galaxy Xcover 3 hoesjes aan deze kwaliteitseisen en vereisten voldoen.

Bestel vandaag nog jouw Samsung Galaxy Xcover 3 hoesje. GSM-Hoesjes.nl verzendt je bestelling gratis op dezelfde werkdag, wanneer je voor 17u00 bestelt. Daarnaast heb je 14 dagen retourrecht om je aankoop in alle rust te beoordelen. Bestellen en betalen verloopt vlot vanaf PC, tablet en smartphone en is altijd beveiligd met SSL.


Bekijk ook onze andere toestellen:
Samsung Xcover 5 Hoesjes
Samsung A52 Hoesjes

Samsung hoesjes