Lenovo Tab M10 HD Gen 2 Hoesjes (TB-X306F)

Selectie verfijnen
Type hoesje
Kleur
Filter

Ruim aanbod Lenovo Tab M10 HD Gen 2 Hoesjes (TB-X306F)

De Lenovo Tab M10 HD Gen 2 is de tweede generatie van deze lijn hoesjes Met een 10,1” HD scherm en Dolby Atmos speaker is het een ideale tablet voor al je entertainment. Het scherm is specifiek ontworpen om het blauw licht te dempen, waardoor dit minder vermoeiend is voor je ogen.

Ideaal dus om films en video’s op te kijken en spelletjes op te spelen. De Lenovo Tab M10 HD Gen 2 is ook ideaal als gezinstablet. Je kunt namelijk gebruiken maken van de kindermodus, zodat je kinderen de tablet kunnen gebruiken in een kindvriendelijke omgeving die jij zelf beheert.

De Lenovo Tab M10 HD Gen 2 beschikt over twee camera’s, een 8MP hoofdcamera aan de achterzijde en een 5MP camera aan de voorzijde.

Doordat de tablet van hoogwaardig metal is gemaakt voelt deze luxueus aan en is ook nog eens lichtgewicht. Ideaal dus ook om mee te nemen en onderweg te gebruiken.

Uiteraard wil je deze mooie tablet beschermen met een Lenovo Tab M10 HD Gen 2 hoesje. Gelukkig heb je bij ons ruim de keus.

Tri-Fold Book Case

Met de Tri-Fold Book Case bescherm je je Lenovo Tab M10 HD 2 Gen optimaal, de hoes sluit namelijk naadloos aan en je tablet zit in een stevige houder. Deze Tri-Fold Book Cases voor de Lenovo Tab M10 HD 2 Gen beschikken over een automatische wake/sleep functie, een magnetische sluiting en een tri-fold standaard om je tablet handsfree te kunnen gebruiken. Deze hoesjes zijn in verschillende kleuren en designs beschikbaar.

Bekijk ook onze andere categorieën:
Lenovo Tab M10 FHD Plus
Lenovo Tab M10
Lenovo Tab 2 A10-30

Lenovo Tablet hoesjes