Nokia 1.4 Hoesjes

Selectie verfijnen
Type hoesje
Kleur
Met koord
Filter

Ruim aanbod Nokia 1.4 Hoesjes

De Nokia 1.4 is het nieuwste en grootste model in deze 1 serie van Nokia. Het HD+ scherm is 6.51” en heeft een kleine notch bovenin voor de selfie camera. Aan de achterkant zitten twee camera’s, een 8MP hoofdcamera en een 2MP Macrocamera. Met die laatste kun je prachtige foto’s van dichtbij maken.
De Nokia 1.4 heeft een 4000 mAh accu, waarmee je het toestel bij normaal gebruik twee dagen kunt gebruiken. Opladen gaat met een micro USB kabel. Het toestel is voorzien van een vingerafdrukscanner voor veilig en snel ontgrendelen van je telefoon en apps.

Uiteraard hebben de Nokia 1.4 hoesjes op de juiste plekken uitsparingen voor de knoppen, poorten en camera’s.

Nokia 1.4 Bookcases

Met een bookcase hoesje voor je Nokia 1.4 heb je een goede bescherming voor je toestel en extra praktisch is dat je wat pasjes kan opbergen in het hoesje. Omdat er verschillende modellen en kleuren Nokia 1.4 bookcase hoesjes beschikbaar zijn is er voor ieder wat wils.

Nokia 1.4 Screen Protector

Wil je je scherm extra tegen krassen beschermen, kies dan voor een screen protector. Een beschermglaasje over je telefoon beschermt je Nokia 1.4 tegen krassen en beschadigingen, zonder dat de kwaliteit van je scherm wordt verminderd.

Bekijk ook onze andere categorieën:
Nokia 1.3 hoesjes
Nokia 1 hoesjes
Nokia 2.4 Hoesjes

Nokia hoesjes