Samsung Hoesjes


Ruim aanbod Samsung Hoesjes

Samsung HoesjeBescherm en personaliseer je Samsung smartphone met een Samsung hoesje. . Hiermee zorg je dat je toestel optimaal beschermd is tegen krassen en voorkom je schade. Wij bieden voor alle toestellen een ruime selectie Samsung hoesjes aan, waaronder flip cases, hard case hoesjes en flexibele covers. Kies je voor volledige bescherming? Dan is een kunstlederen flip case de veiligste oplossing. Heb je liever dat je smartphone prettig in de hand blijft liggen, dan is een hard case hoesje of TPU cover een voordelige keuze. Om ook het scherm krasvrij te houden raden wij het gebruik van een screen protector aan.

Samsung Galaxy is de smartphone-branch van het Koreaanse concern Samsung. Met jaarlijks nieuwe flagships en innovaties behoort Samsung tot de marktleiders van de industrie. De Samsung Galaxy telefoons worden gekenmerkt door een verfijnd design, een Android-based besturingssysteem en vernieuwende apps. De hevige concurrentiestrijd met onder andere Apple zorgt voor een vlotte toestroom aan nieuwe modellen, innovaties en ontwikkelingen.

Of je nu een goedkoop of duur toestel bezit, een 3.0 of 6.3 inch display, waterproof of met een S-Pen; je Samsung Galaxy smartphone bescherm je best met een Samsung hoesje. Samsung hoesjes koop je al vanaf €9,99 in onze webwinkel. Verzending is gratis, en als je op werkdagen vóór 17u00 bestelt, verzenden wij het Samsung hoesje dezelfde dag nog! Naast GSM hoesjes ben je hier ook op het juiste adres voor andere Samsung accessoires. Je vindt hier een selectie van autoladers, -houders, headsets en stylussen. Allemaal van hoge kwaliteit en aan een voordelige prijs.