Autohouders

Selectie verfijnen
Bevestiging houder
Bevestiging toestel
Filter

Ruim aanbod autohouders voor je smartphone

Met een autohouder die bevestigd wordt op de voorruit, is jouw navigatie altijd in direct zicht, zonder je blik van de weg af te wenden. Deze houders zijn uitgerust met een krachtige zuignap die zorgt voor een stabiele bevestiging, zelfs op hobbelige wegen. Het verstelbare ontwerp maakt het mogelijk om de hoek en oriëntatie van je smartphone aan te passen voor optimaal zicht en gebruiksgemak, terwijl je je concentreert op het rijden. Voor het geval je zicht teveel belemmerd wordt bij bevestiging aan de voorruit, kunnen autohouders met een zuignap doorgaans ook bevestigd worden op het dashboard. Het zicht verschilt van auto tot auto, maar met twee opties heb je de mogelijkheid om te veranderen, mocht de situatie dit vereisen.

Telefoonhouders voor ventilatierooster

Voor wie een minimalistische en minder opvallende optie verkiest, zijn de ventilatierooster telefoonhouders een uitstekende keuze. Deze houders klemmen op de lamellen van je ventilatierooster en bieden een stevige grip zonder het zicht te blokkeren. Houders voor het luchtrooster komen in verschillende uitvoeringen, waaronder een compacte klem, een complete houder met ondersteunende pootjes of een minimalistische magnetische houder.

Magnetische autohouders

Naast de traditionele houders met klem, kun je ook kiezen voor een magnetische houder. Bij de houder worden één of meerdere metalen plaatjes geleverd, die je op de achterkant van je telefoon plakt. Vervolgens hoef je het toestel maar in de richting van de houder te bewegen, waarna de krachtige magneten voor een secure bevestiging van de telefoon zorgen. Het voordeel is dat je sneller in- en uitstapt zonder eerst je telefoon vast of los te hoeven maken in de klemmen van de autohouder. Doordat het ontwerp doorgaans compacter is, neemt een magnetische houder minder ruimte in en blijft het interieur van je auto verder ongewijzigd.