Motorola Moto G9 Power Hoesjes

Selectie verfijnen
Type hoesje
Kleur
Met koord
Filter

Ruim aanbod Motorola Moto G9 Power Hoesjes

De Motorola Moto G9 Power is de opvolger van de Motorola Moto G8 Power. Het grootste verbeterpunt aan dit model is de verbeterde accuduur. Je telefoon gaat zeker twee dagen mee dankzij de grote accu van 6000 mAh. En ondanks de enorme batterij is het toestel relatief weer snel opgeladen middels een USB-C kabel. De telefoon is voorzien van een vingerafdrukscanner en een NFC chip voor contactloos betalen.

Het scherm is, op de 16 MP selfie camera na, zo goed als randloos. En achterop heeft de Motorola Moto G9 Power nog 3 camera’s. Een 64 MP hoofdcamera, ondersteunt door een macrocamera voor close-ups en een dieptesensor voor een mooi scherptediepte effect.

Deze mooie smartphone wil je natuurlijk goed beschermen met een mooi hoesje. Gelukkig heb je voor Motorola Moto G9 Power hoesjes ruim de keuze.

Motorola Moto G9 Power Book Cases

Met een bookcase hoesje voor je Motorola Moto G9 Power heb je een goede bescherming voor je toestel en extra praktisch is dat je wat pasjes kan opbergen in het hoesje. Omdat er verschillende modellen en kleuren Motorola Moto G9 Power bookcase hoesjes beschikbaar zijn is er voor ieder wat wils.

Motorola Moto G9 Power Armor covers

Voor een stoere look kun je gaan voor de Rugged Kickstand hoesjes. Deze hoesjes bieden een maximale bescherming tegen vallen en stoten en zijn uitermate geschikt voor mensen met een actieve levensstijl. Het Armor Brushed TPU hoesje heft je Motorola Moto G9 Power een stijlvolle uitstraling. Dit hoesje absorbeert schokken en stoten uitsteken. Uiteraard zijn er uitsparingen voor de camera’s en kabelpoorten.

Motorola Moto G9 Power  Screen Protector

Wil je je scherm extra tegen krassen beschermen, kies dan voor een screen protector. Een beschermglaasje over je telefoon beschermt je Motorola Moto G9 Power tegen krassen en beschadigingen, zonder dat de kwaliteit van je scherm wordt verminderd.

Bekijk ook onze andere categorieën:
Motorola Moto G9 Play hoesjes
Motorola Moto G9 Plus
Motorola Moto G8 Power hoesjes

Motorola hoesjes