Huawei P9 Lite Hoesjes

Selectie verfijnen
Type hoesje
Kleur
Met koord
Filter

Ruim aanbod Huawei P9 Lite Hoesjes

Huawei P9 Lite Flip Case

Met de Huawei P9 Lite heeft Huawei een waardige opvolger voor de uiterst populaire Huawei P8 Lite. Naast zijn sterke prestaties is de P9 Lite een ware streling voor het oog. Met een subtiele design, bestaande uit licht afgeronde hoeken, een metalen bezel en een dikte van slechts 7,5mm ziet het toestel er puntgaaf uit. Daar komt bij dat de smartphone verkrijgbaar is in 3 geliefde kleuren: zwart, wit en goud. Esthetisch gezien is de P9 Lite al een topper.

Wat zijn prestaties betreft is de P9 Lite helemaal mee met zijn tijd. Twee Quad Core processoren, 3GB RAM geheugen, een 13MP camera en een batterij van 3000mAh zorgen voor een optimaal gebruiksgemak. Android 6 levert bovendien een lichte, snelle en stabiele gebruikservaring.

Ben jij al in het bezit van de nieuwste Huawei P9 Lite? Voorkom onnodige krassen, stoten en schade met een Huawei P9 Lite hoesje. Hoe voorzichtig je ook bent, vroeg of laat valt het toestel een keer op de grond, met flinke schade tot gevolg. Met een Huawei P9 Lite hoesje beperk je dit risico en blijft je smartphone er als nieuw uitzien.

Want een hoesje moet niet enkel beschermen, maar moet een bepaalde uitstraling hebben die bij de stijl van het toestel past. Bovendien is het prettig dat jij ook met een P9 Lite hoesje goed overweg kunt met je smartphone.

Of je nu een P9 Lite flip case, book case of back cover verkiest, bij GSM-Hoesjes.nl bestel je het allemaal aan een voordelige prijs. En zoals je mag verwachten, met gratis verzending. Bovendien heb je altijd 14 dagen retourrecht, zodat je je aankoop in alle rust kunt beoordelen.

Uiteraard vind je bij GSM-Hoesjes.nl ook alle Huawei P8 Lite hoesjesHuawei P9 hoesjes en Huawei P9 Plus hoesjes.

Huawei Hoesjes