Samsung Galaxy A53 Hoesjes

Selectie verfijnen
Type hoesje
Kleur
Met koord
Filter

Ruim aanbod Samsung Galaxy A53 Hoesjes

De Samsung Galaxy A53 is een prachtige smartphone voor een fijne prijs. De smartphone is water en stofdicht, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken als je telefoon bijvoorbeeld in de regen gebruikt.De Samsung Galaxy A53 heeft een 6,5” full HD scherm, en heeft een heldere beeldkwaliteit. Zelfs in de felle zon kun je het scherm nog prima zien. De vingerafdrukscanner om je smartphone gemakkelijk te ontgrendelen zit onzichtbaar in het scherm verwerkt.

Het toestel is standard uitgerust met 5G, waardoor je gebruik kan maken van supersnel internet. De Samsung Galaxy A53 heeft echter geen koptelefoon aansluiting, daarvoor zul je dus wel een koppelstuk moeten gebruiken.Uiteraard kun je ook prachtige foto’s maken met de Samsung Galaxy A53, die toegerust is met 4 camera’s aan de achterzijde en een selfiecamera voor in het scherm.

Kies nu een mooi Samsung Galaxy A53 hoesje om je telefoon te beschermen. Alle Samsung Galaxy A53 hoesjes hebben natuurlijk uitsparingen op je juiste plaatsen voor de camera’s en aansluitingen.

Samsung Galaxy A53 Book case hoesjes

De Samsung Galaxy A53 bookcase hoesjes zijn in verschillende designs en kleuren beschikbaar. Met een bookcase hoesje bescherm je de telefoon en het scherm. Je kan je telefoon dus gerust in je tas of jaszak opbergen. Daarnaast kun je enkele pasjes in deze Samsung Galaxy A53 hoesjes opbergen.

Samsung Galaxy A53 Screen Protectors

Wil je je scherm extra tegen krassen beschermen, kies dan voor een screen protector. Een beschermglaasje over je telefoon beschermt je Samsung Galaxy A53 tegen krassen en beschadigingen, zonder dat de kwaliteit van je scherm wordt verminderd.

Armor cases Samsung Galaxy A53

Voor een stoere look van je toestel heb je keuze uit verschillende Armor cases. Buiten de stoere look die deze hoesjes aan je telefoon geven bescherm je je telefoon hier ook optimaal mee tegen stoten en vallen.

Bestel Samsung Galaxy A53 hoesjes direct bij GSM-Hoesjes.nl. Gratis en snelle verzending. Veilig betalen. Niet goed, geld terug. GSM-Hoesjes.nl: Online specialist in smartphone en tablet hoesjes.

Bekijk ook onze andere categorieën:
Samsung Galaxy A33 hoesjes
Samsung Galaxy A13 hoesjes
Samsung Galaxy A52 hoesjes

Samsung hoesjes