Motorola Moto E7 Hoesjes

Selectie verfijnen
Type hoesje
Kleur
Met koord
Filter

Ruim aanbod Motorola Moto E7 Hoesjes

De Motorola Moto E7 is het nieuwe instapmodel van Motorola. In dezelfde lijn is ook de Motorola Moto E7 Plus uitgebracht.

De Motorola Moto E7 heeft een 6,5" LCD scherm met heldere resolutie. De telefoon beschikt over 3 camera’s. Een 48 Megapixel hoofdcamera, welke ook over een nachtmode beschikt voor mooie foto’s in het donker. Daarnaast is er een 2 MP macrolens, waarmee je objecten van dichtbij kunt fotograferen, en een 5 MP selfiecamera.

De batterij gaat bij normaal gebruik ongeveer 36 uur mee voor je deze weer zal moeten opladen. De Motorola Moto E7 beschikt over een vingerafdruk scanner aan de achterkant, waarmee ontgrendelen snel en veilig gaat.

Uiteraard hebben de Motorola Moto E7 hoesjes uitkepingen op de juiste plekken voor de camera’s en kabelaansluitingen.

Motorola Moto E7  Book Cases

Met een bookcase hoesje voor je Motorola Moto E7  heb je een goede bescherming voor je toestel en extra praktisch is dat je wat pasjes kan opbergen in het hoesje. Omdat er verschillende modellen en kleuren Motorola Moto E7  bookcase hoesjes beschikbaar zijn is er voor ieder wat wils.

Motorola Moto E7  Screen Protector

Wil je je scherm extra tegen krassen beschermen, kies dan voor een screen protector. Een beschermglaasje over je telefoon beschermt je Motorola Moto E7 tegen krassen en beschadigingen, zonder dat de kwaliteit van je scherm wordt verminderd.

Bekijk ook onze andere categorieën:
Motorola Moto E7 Plus hoesjes
Motorola Moto E6 Play hoesjes
Motorola Moto G7 Plus hoesjes

Motorola hoesjes