Samsung Galaxy Note 10 Lite Hoesjes

Handige filters

Samsung Galaxy Note 10 Lite Hoesjes

Met de Samsung Galaxy Note 10 Lite haal je een nieuwe en krachtige smartphone in huis. De Samsung Note 10 Lite beschikt over drie camera’s, waarmee je hele mooie foto’s kan maken. Daarnaast helpt de slimme software je om nog mooiere plaatjes te schieten. Het toestel laat het je bijvoorbeeld weten of de foto overbelicht is, of dat er iemand gesloten ogen heeft.

De batterij is razendsnel weer opgeladen, binnen een halfuur zal de Galaxy Note 10 Lite weer volledig vol zijn. En net als bij alle toestellen uit de Galaxy Note serie wordt ook de Galaxy Note 10 Lite met een intelligente S pen geleverd. Hiermee kun je geschreven teksten gemakkelijk veranderen in een getypte tekst. Daarnaast kun je er je telefoon op afstand mee bedienen.

Met de Samsung Galaxy Note 10 Lite heb je dus een geweldige smartphone in huis, die je natuurlijk best zo snel mogelijk beschermt met een leuk Samsung Galaxy S20 hoesje.

Galaxy Note 10 Lite Book Case

Deze hoesjes hebben ruimte om je pasjes in te bewaren en beschikken over een ingebouwde standaard. Zo kun je handsfree genieten van foto’s en films. Er zijn verschillende kleuren Book Cases voor de Galaxy Note 10 Lite beschikbaar, voor ieder wat wils.

Galaxy Note 10 Lite Armor Cases

Ben jij iemand die je smartphone wel eens laat vallen? Kies dan voor een van de vele armor cases voor de Galaxy Note 10 Lite. Er zijn verschillende soorten armor cases die elk een bepaalde mate van bescherming bieden.

Zo is er de Armor Hybrid case, waarmee je je telefoon beschermt tegen een valpartij. Met de Rugged Kickstand heb je een vergelijkbare bescherming, maar heb je ook nog eens een handige kickstand om je smartphone handsfree te kunnen gebruiken. Ten slotte kun je ook gaan voor de Armor Brushed TPU case. Deze is net wat minder opvallend wat uiterlijk betreft dan de overige armor cases, maar is daardoor ook wat prettiger in gebruik.

Mirror view case

Met deze elegante en stijlvolle case heb je altijd toegang tot laatste informatie. Tegelijkertijd heeft de cover een spiegelend effect, wat zorgt voor een luxe uitstraling. Vouw de cover naar achter om gebruik te maken van de stand-functie. Hierdoor kun je de Galaxy Note 10 Lite makkelijk handsfree gebruiken. De case is licht van gewicht en voegt weinig omvang en gewicht toe. Zo geniet je van bescherming in een compact formaat.

Carbon Fiber TPU Samsung Note 10 Lite

Het Galaxy Note 10 Lite hoesje is gemaakt van TPU, een flexibele en schokabsorberende kunststof die zorgt voor bescherming tegen krasjes en stoten. Voor alle knoppen, poorten en camera’s zijn uitsparingen voorzien, zodat je geen hinder ondervindt bij het gebruik van je smartphone. De Samsung Galaxy Note 10 Lite is in verschillende kleuren leverbaar.

Bekijk ook onze andere toestellen:
Samsung Galaxy S10 hoesjes
Samsung Galaxy S10 Plus hoesjes

Samsung hoesjes