Motorola Moto G84 Hoesjes

Selectie verfijnen
Type hoesje
Kleur
Met koord
Filter

Ruim aanbod Motorola Moto G84 Hoesjes

Wie op zoek is naar een goede mid-range smartphone, komt al snel uit bij de Motorola Moto G84. De smartphone valt op door zijn grote OLED-scherm van 6,5 inch, een sterke verbetering ten opzichte van een LCD-scherm. Ook de foto's die je met deze smartphone maakt, zijn van hoge kwaliteit dankzij de 50 megapixel camera. Met een OctaCore processor en 12 GB RAM-geheugen biedt het toestel vlotte prestaties voor middelzware applicaties. Met de meegeleverde snellader van 30 watt is de 5.000 mAh batterij snel van energie voorzien.

Hoesjes voor de Motorola Moto G84

Omdat zowel de hardware als software van de Moto G84 klaar zijn voor een lange levensduur, is het aangeraden om het toestel in zijn beste staat te behouden. Dit doe je uiteraard met een Motorola Moto G84 hoesje, waarvan we een mooi assortiment hebben samengesteld. De Moto G84 hoesjes zijn nauwkeurig geselecteerd op kwaliteit, functionaliteit en stijl en bieden jouw de mogelijkheid om je telefoon in comfort en bescherming te gebruiken. Bij GSM-Hoesjes.nl vind je een ruim assortiment Moto G84 book cases, back covers en screen protectors.

Moto G84 Screen Protector

Naast een hoesje is een Moto G84 screen protector extra nuttig. Voor het geval je telefoon onverhoopt op de grond valt, heb je met een screen protector een extra laag bescherming. Het geharde glas van een screen protector absorbeert de impact van de valpartij. Vaak resulteert dit in een barst in de screen protector, maar is het scherm zelf niet beschadigd.

Bestel Motorola Moto G84 hoesjes direct bij GSM-Hoesjes.nl. Gratis en snelle verzending. Veilig betalen. Niet goed, geld terug. GSM-Hoesjes.be: Online specialist in smartphone en tablet hoesjes.

Bekijk ook onze andere toestellen:
Moto G13 Hoesjes
Moto G23 Hoesjes
Moto E13 Hoesjes

Motorola hoesjes