Samsung Galaxy A13 5G Hoesjes

Selectie verfijnen
Type hoesje
Kleur
Met koord
Filter

Ruim aanbod Samsung Galaxy A13 5G Hoesjes

De Samsung Galaxy A13 5G is voor een zacht prijsje te bestellen en is heeft een prima prijs kwaliteit verhouden. Hij lijkt op veel punten op zijn 4G broertje uit de zelfde lijn, met als grootste verschil natuurlijk de 5G mogelijkheid.

Het 6.6” LDC scherm biedt een soepele ervaring waar je prettig op kan kijken. Het toestel is uitgerust met een vingerafdrukscanner waarmee je het toestel gemakkelijk en veilig kunt ontgrendelen. Deze scanner zit in de stand-by knop verwerkt. De Samsung Galaxy A13 5G hoesjes hebben uiteraard uitsparingen op de juiste plaatsen.

Samsung Galaxy A13 5G heeft een 50 MP hoofdcamera, en maakt zelfs bij mindere lichtomstandigheden heldere en scherpe foto’s. De 5000 mAh accu zorgt er voor dat het toestel met gemak 2 dagen kunt gebruiken voor dat je de Samsung Galaxy A13 weer moet opladen.

Wij hebben ruime keuze aan hoesjes om je Samsung Galaxy A13 5G optimaal te beschermen tegen vallen, stoten of krassen.

Samsung Galaxy A13 5G Book Case Hoesjes

De Samsung Galaxy A13 5G bookcase hoesjes zijn in verschillende designs en kleuren beschikbaar. Met een bookcase hoesje bescherm je de telefoon en het scherm. Je kan je telefoon dus gerust in je tas of jaszak opbergen. Daarnaast kun je enkele pasjes in deze Samsung Galaxy A13 5G hoesjes opbergen.

Samsung Galaxy A13 5G Screen Protector

Wil je je scherm extra tegen krassen beschermen, kies dan voor een Galaxy A13 screen protector. Een beschermglaasje over je telefoon beschermt je Samsung Galaxy A13 5G tegen krassen en beschadigingen, zonder dat de kwaliteit van je scherm wordt verminderd.

Bestel Samsung Galaxy A13 5G hoesjes direct bij GSM-Hoesjes.nl. Gratis en snelle verzending. Veilig betalen. Niet goed, geld terug. GSM-Hoesjes.nl: Online specialist in smartphone en tablet hoesjes.

Bekijk ook onze andere categorieën:
Samsung Galaxy A54 hoesjes
Samsung Galaxy A34 hoesjes
Samsung Galaxy A14 hoesjes

Samsung hoesjes