iPhone 13 Hoesjes

Selectie verfijnen
Type hoesje
Kleur
Meer tonen Minder tonen
Met koord
Filter

Ruim aanbod iPhone 13 Hoesjes

De iPhone 13 werd door Apple aangekondigd in september 2021 als opvolger van de iPhone 12. Hoewel de verschillen niet erg opvallend zijn met zijn voorganger, biedt de iPhone 13 wel subtiele verberingen. Wellicht niet voldoende om over te gaan tot een aanschaf als je de iPhone 11 of 12 in je bezit hebt, maar kom je van een oudere generatie, dan is de iPhone 13 een goede optie.

De iPhone 13 wordt aangeboden in 5 nieuwe kleuren, heeft een verbeterd scherm en een kleinere notch ten opzichte van de iPhone 12. Gelet op de prestaties werd het toestel voorzien van een A15 Bionic processor met 6 GB werkgeheugen. Voor het gewone werk zul je niet veel merken van de vernieuwde processor. Wel ben je helemaal klaar voor de toekomst waarin apps steeds zwaarder worden en meer rekenkracht vereisen. Een verbetering die wel opvalt is de grotere batterij van 3.095 mAh die volgens Apple zo’n 2 uur langer meegaat.

Heb jij besloten de iPhone 13 aan te schaffen? Vergeet het toestel dan niet te beschermen met een iPhone 13 hoesje. We hebben een ruim assortiment iPhone 13 hoesjes op voorraad die razendsnel geleverd kunnen worden.

iPhone 13 Book Case

Kies uit van de vele soorten iPhone 13 book cases, wanneer je het toestel graag beschermt aan de voor- én achterkant. Bijkomend voordeel is dat je meteen ruimte voor een aantal pasjes hebt. Zo hoef je niet nog eens een portemonnee bij je te hebben.

iPhone 13 Back Cover

Is een back cover voor jou voldoende? Ruime keuze uit meerdere merken, waaronder Nillkin, BASUES en Dux Ducis. iPhone 13 back covers zijn verkrijgbaar in verschillende maten van bescherming, met of zonder koord, kaarthouder of CamShield.

iPhone 13 Screen Protectors

Naast hoesjes bieden we verschillende iPhone 13 screen protectors aan. Zo heb je keuze uit een glazen, een privacy of een blue-ray screen protector. Ze hebben allemaal hun eigen voordelen, maar zorgen vooral dat je geen krassen of barsten krijgt in je scherm.

Bekijk ook andere iPhone modellen:
iPhone 13 Pro Hoesjes
iPhone 13 Mini Hoesjes
iPhone 11 Hoesjes

iPhone hoesjes