Verzending

Gratis verzending

Bij GSM-Hoesjes.nl hoef je nooit verzendkosten te betalen. De prijs die je bij de artikelen ziet is ook de uiteindelijk prijs die je betaalt. Op die manier weet je meteen waar je aan toe bent.

Mocht je een snellere bezorging wensen, dan kun je op de bestelpagina voor een betalende verzendoptie kiezen.

Nederland - PostNL

Voor onze Nederlandse klanten werken wij samen met PostNL.
Past jouw bestelling door de brievenbus, dan versturen we de bestelling als een brievenbuspakje.
Het pakje wordt de eerstvolgende werkdag na verzending in je brievenbus bezorgd. Je hoeft hier dus ook niet voor thuis te blijven!

Grotere bestellingen worden via PostNL als pakket verzonden. Op de dag van verzending ontvang je de Track&Trace-code om de bezorging op te volgen.

Verzendopties België

Op de bestelpagina zie je de beschikbare verzendopties voor jouw winkelwagen. Per verzendoptie zie je de prijs samen met de verwachte bezorgdatum.

Brievenbuspakje Economy bpost

Past jouw bestelling door de brievenbus, dan sturen wij het pakje op als een Brievenbuspakje Economy bpost. Het pakje wordt binnen 1-3 werkdagen na verzending in je brievenbus bezorgd. Je hoeft hier dus niet voor thuis te blijven!

Brievenbuspakje PRIOR bpost

Past jouw bestelling door de brievenbus, maar heb je deze dringend nodig? Kies dan voor Brievenbuspakje PRIOR bpost voor een klein extra bedrag. Het pakje wordt de eerstvolgende werkdag na verzending in je brievenbus bezorgd. Ook hier hoef je niet thuis te blijven voor ontvangst!

Track&Trace Pakket bpost

Wil je de vooruitgang van je zending kunnen traceren, kies dan voor een Track&Trace Pakket bpost. Bpost bezorgt het pakket de eerstvolgende werkdag aan huis.

Grotere bestellingen worden enkel via een Track&Trace Pakket bpost verzonden. In dergelijke gevallen is het niet mogelijk om de bestelling als een Brievenbuspakje te laten verzenden.