Motorola Moto G23 Hoesjes

Selectie verfijnen
Type hoesje
Kleur
Met koord
Filter

Ruim aanbod Motorola Moto G23 Hoesjes

Met de Motorola Moto G23 zien we een nieuwe telg in de Moto-G2x serie. Een reeks toestellen aan de lagere kant van het middensegment. Motorola bewijst andermaal dat het niet nodig is om de hoofdprijs te betalen voor een toestel dat over enkele jaren nog steeds mee kan!

De G23 is een smartphone met een 6,53" scherm, een accu van 5000mAh en een Quad-Pixel camera die tot 50MP vastlegt. De verversingssnelheid is met 90Hz hoger dan zijn concurrenten, en zorgt voor een aangenamere kijkervaring.

Bijkomend voordeel is de meegeleverde TurboPower-snellader met een vermogen van 33W. Hierdoor is je accu in een mum van tijd weer opgeladen. Lange laadtijden zijn hiermee definitief verleden tijd!

Moto G23 Book Case

Bij GSM-Hoesjes.nl vind je een fijn aanbod van hoesjes geschikt voor de Moto G23. Kies voor een book case als je het toestel optimaal wenst te beschermen. Doordat het toestel volledig bedekt is, is de kans op schade minimaal. Bovendien is er ruimte voorzien om enkele bankpasjes en wat briefgeld mee te nemen.

Back Cover voor de Moto G23

Geen voorstander van een leren hoesje? Geen nood. Met een Rugged Shield Back Cover of een transparant TPU hoesje blijft je toestel compact, terwijl deze toch beschermd wordt. Met een back cover adviseren we het gebruik van een Moto G23 screen protector. Bij aankoop van een Back Cover geniet je overigens van een interessante korting op de screen protector.

Bekijk ook onze andere toestellen:
Moto E13 Hoesjes
Moto G13 Hoesjes
Moto G22 Hoesjes

Motorola hoesjes