Samsung Galaxy A51 Hoesjes

Selectie verfijnen
Type hoesje
Kleur
Meer tonen Minder tonen
Met koord
Filter

Ruim aanbod Samsung Galaxy A51 Hoesjes

De Samsung Galaxy A51 is de opvolger van de Samsung Galaxy A50, met een aantal verbeteringen en nieuwe features toegevoegd.
Het scherm van de Samsung Galaxy A51 is met 6,5” groot en is van hele goede kwaliteit. De kleuren zijn scherp en het toestel heeft een helder beeld.
De selfie camera is in het scherm verwerkt en is daardoor weinig opvallend. Met behulp van deze camera kun je je telefoon met gezichtsherkenning ontgrendelen. Maar uiteraard kun je ook gebruik maken van de vingerafdruk herkenning.

De overige 4 camera’s van dit toestel zijn aan de achterzijde van de telefoon te vinden. Met vier camera’s kun je in iedere situatie prachtige foto’s maken. De primaire camera heeft 48 megapixel, daarnaast is er een groothoeklens, een portretlens en een macrolens. Uiteraard hebben de Samsung Galaxy A51 hoesjes uitsparingen op de juiste plekken zodat de camera’s niet geblokkeerd worden.

De accu van de Samsung Galaxy A51 is krachtig en dankzij de snellaadfunctie ook snel weer opgeladen na een volle dag gebruiken.
Een mooi toestel als de Samsung Galaxy A51 wil je natuurlijk optimaal beschermen. Je hebt ruim keus uit alle verschillende Samsung Galaxy A51 hoesjes. Met een mooi en stijlvol hoesje om je telefoon kun je er nog langer plezier van beleven.

Samsung Galaxy A51 TPU Cases

Kies bijvoorbeeld voor een TPU case, transparant of met een galant marble motief. Deze case zit strak om je telefoon en beschermt tegen vallen en stoten.

Samsung Galaxy A51 Book Cases

Heb je liever een bookcase om je telefoon dan heb je ook voldoende keuze  in afwerking, materiaal, kleur en print voor je Samsung Galaxy A51. Met een bookcase is ook je het scherm beschermt tegen krassen en beschadigingen.

Samsung Galaxy A51 Armor Cases

Zoek je de optimale bescherming voor je telefoon en een stoere uitstraling dan kun je kiezen uit de Armor Hybrid, Armor Brushed, Rugged Kickstand en Amor Kickstand hoesjes. 

Bekijk ook onze andere toestellen:
Samsung Galaxy A40 hoesjes
Samsung Galaxy A50 hoesjes
Samsung Galaxy A71 hoesjes
Samsung hoesjes