Samsung Galaxy S7 Edge Hoesjes

Selectie verfijnen
Type hoesje
Kleur
Met koord
Filter

Ruim aanbod Samsung Galaxy S7 Edge Hoesjes

Het is eindelijk zover! De prachtige Samsung Galaxy S6 edge heeft een waardige opvolger, zoals verwacht: de . Kijkend naar diens voorganger was het de vraag of er nog veel ruimte voor verbetering was. Samsung heeft overtuigend geantwoord met een extra groot 5,5” en waterdicht toestel, dit alles in een prachtig vormgegeven device.Samsung Galaxy S7 edge

Net zoals de Samsung S6 edge heeft de Samsung Galaxy S7 edge een fantastisch design. Het 3D glas valt perfect samen met het metalen behuizing en zorgt voor een naadloos ontwerp. Hierbij is extra aandacht besteed aan comfort, waardoor de smartphone uitermate prettig in de hand ligt. De Galaxy S7 edge beschikt, zoals voorheen enkel de zien bij de Galaxy Active smartphones, over een IP68 certificering. Met andere woorden, het toestel is volledig water- en stofdicht, en dus geschikt voor allerlei outdoor activiteiten.

Over naar de camera: Met de -technologie en de F1,7 lens neem je zowel met als zonder daglicht de scherpste foto's. De camera kan ontzettend snel focussen en in donkere omstandigheden de beste plaatjes schieten. Daarnaast introduceert Samsung waarmee je bewegende panoramabeelden vastlegt.

Wat betreft hardware zijn er de verwachte verbeteringen, met een snellere processor, meer RAM-geheugen en een verbeterde grafische processor. Multitasking, gaming en eender welke zware opdracht zijn een fluitje van een cent voor deze krachtpatser. Bovendien is het device uitgerust met een SD-kaartslot zodat je het geheugen uitbreidt tot maar liefst 200GB! Tot slot is de batterij nogmaals vergroot tot een ruime 3600mAh. Genoeg om een paar dagen vooruit te kunnen. Uiteraard maak je gebruik van de laatste Android-versie 6.0 Marshmallow, weliswaar met het bekende Samsung thema erbovenop.

Heb jij de Samsung Galaxy S7 edge in je bezit en ben je bang om het toestel te beschadigen? Voorzie het toestel dan van een passend Samsung Galaxy S7 edge hoesje. Voor een kleine bijdrage heb je jouw Samsung Galaxy S7 hoesje de volgende werkdag al in huis.

Bij GSM-Hoesjes.nl vind je ook een ruim assortiment Samsung Galaxy S7 hoesjes en Samsung Galaxy S6 hoesjes.

Samsung Hoesjes