Samsung Galaxy A31 Hoesjes

Selectie verfijnen
Type hoesje
Kleur
Met koord
Filter

Ruim aanbod Samsung Galaxy A31 Hoesjes

De Samsung Galaxy A31 is een mooie smartphone met een goede prijs-kwaliteitverhouding.
Het toestel is uitgerust met een groot amoled scherm, waardoor je verzekerd bent van een mooie beeldkwaliteit. Ideaal voor het kijken van filmpjes of het spelen van een spelletje.

Opvallend aan dit toestel is de accuduur van de batterij. Door de grote accu kun je het toestel met gemak een dag intensief gebruiken voor deze weer opgeladen moet worden.
Daarnaast heeft het toestel achterop vier camera’s; de hoofdcamera van 48 megapixel, een groothoeklens, een macrocamera en een dieptesensor. Uiteraard is er op de voorkant van het toestel ook een selfie camera te vinden.
De Samsung Galaxy A31 komt met 64GB aan werkgeheugen en is uit te breiden met een SD-kaartje. Ontgrendelen gaat gemakkelijk en snel met de vingerafdruk scanner onder het scherm.

Deze fijne smartphone wil je natuurlijk zo goed mogelijk beschermen. Gelukkig heb je ruime keuze uit Samsung Galaxy A31 hoesjes.

Samsung Galaxy A31 Bookcase hoesjes

Een bookcase, in verschillende kleuren en materialen beschikbaar, beschermt de telefoon en het scherm. Je kan je smartphone dus gerust in je tas of jaszak opbergen. Daarnaast kun je enkele pasjes in het hoesje opbergen. De Samsung Galaxy A31 bookcases zijn beschikbaar in verschillende modellen, kleuren en materialen.

Samsung Galaxy A31 Armor Cases

Zoek je de optimale bescherming voor je telefoon en een stoere uitstraling dan kun je kiezen uit de Armor Kickstand, Armor Hybrid en Armor Brushed hoesjes. Naast de stoere look bieden deze hoesjes bescherming tegen stoten en vallen. Ideaal voor een actieve levensstijl.

Samsung Galaxy A31 Screen Protectors

Wil je alleen je scherm tegen krassen en stoten beschermen, kies dan voor een screen protector. Een beschermplaatje over je telefoon beschermt je Samsung Galaxy A31 tegen krassen en beschadigingen, zonder dat de kwaliteit van je scherm wordt verminderd.

Samsung Galaxy A51 hoesjes
Samsung Galaxy A30s hoesjes
Samsung Galaxy A41 hoesjes

Samsung hoesjes