Nokia T20 Hoesjes

Selectie verfijnen
Type hoesje
Kleur
Filter

Ruim aanbod Nokia T20 Hoesjes

De Nokia T20 is een mooie allround tablet met een scherpe prijs. De tablet heeft een 10.4” scherm met een goeie resolutie, waardoor je scherp beeld hebt. Door de relatief dunnen randen ziet de Nokia T20 er erg mooi uit. Film, series en video’s kijken is dus een genot op de Nokia T20. Door de speakers aan beide zijden van de tablet weet je zeker dat je het geluid goed kan horen.

De Nokia T20 is een allround tablet die lang mee gaat voordat je hem weer moet opladen. Met de 8200 mAh accu kun je de tablet 10 uur lang intensief gebruiken voor hij leeg is.

Deze mooie tablet wil je natuurlijk optimaal beschermen.

Nokia T20 Tri-Fold Book Cases

Je kunt kiezen uit verschillende Tri-Fold Book Cases. Deze Nokia T20 hoesjes zijn leverbaar in verschillende kleuren en designs. Met dit hoesje heb je en optimale bescherming voor je tablet. Bovendien kun je door de ingebouwde standaard het hoesje ook handsfree gebruiken.

Nokia T20 Screen Protector

Het scherm van de Nokia T20 kun je optimaal beschermen met de tempered glass screen protector. Hiermee blijft je tablet scherm krasvrij en is tablet beschermt tegen een valpartij. Met de screen protector heb je een extra bescherming zonder dat de kwaliteit van het touchscreen verloren gaat.