Samsung Galaxy A54 Hoesjes

Selectie verfijnen
Type hoesje
Kleur
Meer tonen Minder tonen
Met koord
Filter

Ruim aanbod Samsung Galaxy A54 Hoesjes

De Galaxy A54 is het topmodel uit de Galaxy A-reeks, uitgebracht in het voorjaar van 2023. De Galaxy A54 is gericht op non-stop gebruik met veel aandacht voor foto’s, video’s en entertainment.

Galaxy A54 - Bijzondere Prestaties

De Galaxy A54 verlegt de grenzen van het voorgaande model met een verbeterde behuizing, nog scherpere camera’s en een krachtigere processor. Samsung claimt het sterkste tot nu toe gebruikte Gorilla Glass in dit toestel verwerkt te hebben. Gecombineerd met een IP67 certificering maakt dit de Galaxy A54 kras-, stof- én waterdicht tot 1 meter diepte.

Op vlak van camera ervaring laat Samsung je zelden in de steek. De verbeterde Nightography verhoogt de scherpte van foto’s die in het duister worden gemaakt. Daarnaast zien we nieuwe functies als Focusing Video en AI Image Enhancer. Samsung tilt hiermee de kwaliteit van je foto’s en video’s naar een nieuw niveau.

Ten slotte zien we net als bij de Galaxy A34 een Super AMOLED-scherm. Bij de A54 is het display voorzien van een verversingssnelheid van 120Hz, wat ervoor zorgt dat beeld nog vloeiender en levendiger wordt weergegeven.

Samsung Galaxy A54 Heavy Duty Hoesje

De Galaxy A54 is een telefoon voor de lange termijn. Samsung garandeert beveiligingsupdates en ondersteuning van het besturingssysteem voor een periode van 5 jaar. De tijd dat toestellen om de 2 jaar vernieuwd moesten worden lijkt hiermee definitief achter ons te liggen.

Samsung A54 Hoesjes

Omdat zowel de hardware als software van de A54 klaar zijn voor een lange levensduur, is het aangeraden om het toestel in zijn beste staat te behouden. Dit doe je uiteraard met een Samsung Galaxy A54 hoesje, waarvan we een ruim assortiment hebben samengesteld. De Galaxy A54 hoesjes zijn nauwkeurig geselecteerd op kwaliteit, functionaliteit en stijl en bieden jouw de mogelijkheid om je toestel in comfort en bescherming te gebruiken. Bij GSM-Hoesjes.nl vind je een ruim assortiment Galaxy A54 book cases, back covers en screen protectors.

Galaxy A54 Book Cases

Keuze te over met de vele verschillende type book cases, geschikt voor Samsung Galaxy A54. Kies voor een stijlvolle CaseMe, een trendy Rhombus of een kleurrijke Color Book Case. Welk model je ook kiest, met een book case is je Galaxy A54 optimaal beschermd en klaar voor dagelijks gebruik.

Samsung Galaxy A54 Back Covers

Ben je geen voorstander van een book case, dan helpen we je graag met veel keuze aan Galaxy A54 back covers. Of je nu voor stijl kiest met de Marble Glass Back Cover of voor extreme bescherming gaat met de Heavy Duty Ring Kickstand Back Cover of voor eenvoud met een Coverup Colour hoesje? De keuze is erg ruim en het zijn stuk voor stuk kwalitatieve en goed ogende hoesjes.

Galaxy A54 Screen Protectors

Maak de bescherming compleet met een Galaxy A54 screen protector. Onze voorkeur gaat uit naar de glazen varianten. Het geharde glas fungeert als een tweede scherm, dat bij een val zal barsten of breken. Jammer van de screen protector, maar het scherm heeft het overleefd! Ben je van het ‘onhandige’ type en ligt jouw telefoon vaker op de grond dan op tafel? Kies dan voor het Duo-Pack en zorg voor een reserve voorraad!

Bestel Samsung Galaxy A54 hoesjes direct bij GSM-Hoesjes.nl. Gratis en snelle verzending. Veilig betalen. Niet goed, geld terug.
GSM-Hoesjes.nl: Online specialist in smartphone hoesjes en tablet hoesjes.

Bekijk ook onze andere categorieën:
Samsung Galaxy A14 hoesjes
Samsung Galaxy A34 hoesjes
Samsung Galaxy A53 hoesjes

Samsung hoesjes