Nokia 1.3 Hoesjes

Selectie verfijnen
Type hoesje
Kleur
Met koord
Filter

Ruim aanbod Nokia 1.3 Hoesjes

De Nokia 1.3 is een fijn instapmodel smartphone. Met dit toestel met je verzekerd van een goede scherm resolutie en gebruiksvriendelijke software.De Nokia 1.3 beschikt over een 8 megapixel camera en een aparte selfiecamera voor op het toestel van 5 megapixel. Met behulp van AI beeldvorming maak je ook ´s avonds prachtige foto´s.

Deze telefoon heeft een uitneembare accu, die volledig opgeladen gerust 1 tot 2 dagen meegaat. Als je accu dan toch weer leeg is laad je deze weer op met een micro usb kabel. De Nokia 1.3 bevat een speciale knop waarmee je de Google Assistent kunt activeren. Uiteraard hebben de Nokia 1.3 hoesjes daar rekening mee gehouden.

Voor de Nokia 1.3 kun je kiezen voor een luxe book case van kunstleder. Deze Nokia 1.3 hoesjes geeft je toestel een luxe uitstraling en beschermt zowel de telefoon als het scherm. Bovendien is het hoesje voorzien van enkele kaarthouders, waardoor je gemakkelijk je pasjes mee kunt nemen. Het hoesje heeft een ingebouwde standaard waardoor je je telefoon ook handsfree kunt gebruiken.

Ook kun je kiezen voor de Nokia 1.3 screen protector of tempered glass. Hiermee weet je zeker dat het scherm er als nieuw uit blijft zien. De schermfolie behoudt de helderheid van het scherm en beschermt het tegen krassen en beschadigingen.

Bekijk ook onze andere categorieën:
Nokia 6.2 hoesjes
Nokia 2.3 hoesjes
Nokia 5.3 hoesjes

Nokia hoesjes