Samsung Galaxy A13 4G Hoesjes

Selectie verfijnen
Type hoesje
Kleur
Met koord
Filter

Ruim aanbod Samsung Galaxy A13 4G Hoesjes

De Samsung Galaxy A13 is voor een zacht prijsje te bestellen en is heeft een prima prijs kwaliteit verhouden.

Het 6.6” LDC scherm biedt een soepele ervaring waar je prettig op kan kijken. Het toestel is uitgerust met een vingerafdrukscanner waarmee je het toestel gemakkelijk en veilig kunt ontgrendelen. Deze scanner is achter het display geplaatst.
Samsung Galaxy A13 telt maar liefst 4 camera’s aan de achterzijde. Een hoofdcamera die ondersteund wordt door een groothoek camera, portretcamera en een tele camera. Je hebt dus alle mogelijkheid om mooie foto’s te maken in verschillende omstandigheden.
De 5000 mAh accu zorgt er voor dat het toestel met gemak 2 dagen kunt gebruiken voor dat je de Samsung Galaxy A13 weer moet opladen.

Wij hebben ruime keuze om je Samsung Galaxy A13 optimaal te beschermen tegen vallen, stoten of krassen.

Samsung Galaxy A13 Book case hoesjes

De Samsung Galaxy A13 bookcase hoesjes zijn in verschillende designs en kleuren beschikbaar. Met een bookcase hoesje bescherm je de telefoon en het scherm. Je kan je telefoon dus gerust in je tas of jaszak opbergen. Daarnaast kun je enkele pasjes in deze Samsung Galaxy A13 hoesjes opbergen.

Samsung Galaxy A13 Screen Protectors

Wil je je scherm extra tegen krassen beschermen, kies dan voor een screen protector. Een beschermglaasje over je telefoon beschermt je Samsung Galaxy A13 tegen krassen en beschadigingen, zonder dat de kwaliteit van je scherm wordt verminderd.

Armor cases Samsung Galaxy A13

Voor een stoere look van je toestel heb je keuze uit verschillende Armor cases. Buiten de stoere look die deze hoesjes aan je telefoon geven bescherm je je telefoon hier ook optimaal mee tegen stoten en vallen.

Bestel Samsung Galaxy A13 hoesjes direct bij GSM-Hoesjes.nl. Gratis en snelle verzending. Veilig betalen. Niet goed, geld terug. GSM-Hoesjes.nl: Online specialist in smartphone en tablet hoesjes.

Bekijk ook onze andere categorieën:
Samsung Galaxy A33 hoesjes
Samsung Galaxy A53 hoesjes
Samsung Galaxy A52 hoesjes

Samsung hoesjes