OnePlus Nord Hoesjes

Selectie verfijnen
Type hoesje
Kleur
Met koord
Filter

Ruim aanbod OnePlus Nord Hoesjes

De OnePlus Nord is een nieuw en betaalbaar model van deze Chinese fabrikant. Met het 6,44 inch oled-scherm ben je verzekerd van een goeie beeldkwaliteit. Ideaal voor het kijken van films, foto’s en het spelen van spelletjes.

In de linkerbovenhoek zit een dubbele selfie camera. Daarnaast beschikt de OnePlus Nord over 4 camera’s aan de achterzijde. Een hoofdcamera van 48 megapixel, waarmee je ook in het donker prachtige foto’s kan maken. Daarnaast kun je gebruik maken van de groothoeklens, macrolens en zit er een scherptediepte sensor op je toestel.

Met minimaal 8GB werkgeheugen kan de OnePlus Nord het makkelijk aan om te multitasken. En dankzij de sterke accu gaat je smartphone gemakkelijk een dag mee. Aan het einde van de dag laadt je je OnePlus Nord binnen een uur weer volledig op. Je kan twee SIM kaarten plaatsen in de OnePlus Nord én het toestel is gereed voor 5G netwerken.

We hebben verschillende OnePlus Nord hoesjes beschikbaar, waarmee je deze mooie smartphone  optimaal kunt beschermen

OnePlus Nord Bookcases

Met een bookcase hoesje bescherm je je telefoon én het scherm. Je kan je smartphone dus met een gerust hart in je jaszak of tas opbergen, zonder je zorgen te maken over beschadigingen. De OnePlus Nord bookcase hoesjes zijn in verschillende kleuren en materialen te bestellen. Met zoveel keuze kun je de bookcase kiezen die het beste bij jouw stijl past.

OnePlus Nord Mirror View Cases

Met deze elegante en stijlvolle case heb je altijd toegang tot de laatste informatie. Tegelijkertijd heeft de cover een spiegelend effect, wat zorgt voor een luxe uitstraling. Vouw de cover naar achter om gebruik te maken van de stand-functie. Hierdoor kun je de OnePlus Nord makkelijk handsfree gebruiken. De case is licht van gewicht en voegt weinig omvang en gewicht toe. Zo geniet je van bescherming in een compact formaat.

OnePlus Nord TPU

Deze case is gemaakt van TPU, een flexibele en schokabsorberende kunststof die zorgt voor bescherming tegen krasjes en stoten. Voor alle knoppen, poorten en camera’s zijn uitsparingen voorzien, zodat je geen hinder ondervindt bij het gebruik van je smartphone. Omdat dit OnePlus Nord hoesje transparant is blijf je het originele design van je toestel zien.

Bekijk ook onze andere categorieën:
OnePlus 8 Pro hoesjes
OnePlus 7T hoesjes
OnePlus 8 hoesjes

OnePlus