iPhone 13 Pro Hoesjes

Selectie verfijnen
Type hoesje
Kleur
Met koord
Filter

Ruim aanbod iPhone 13 Pro Hoesjes

Waar de verbeteringen bij de iPhone 13 vooral onder de motorkap te vinden waren, zien we bij de iPhone 13 Pro wel degelijk meer opvallende verbeteringen. De meest opvallende vooruitgang is de ProMotion technologie die zorgt voor een verversingsgraad tot wel 120Hz. Twee keer zo hoog als bij de iPhone 12 Pro. Deze technologie is enkel beschikbaar voor de Pro-varianten van de iPhone 13.

Naast andere verbeteringen die we ook al terugzagen bij de iPhone 13, waaronder de A15 Bionic chip en de verbeterde batterij, zien we bijde Pro-variant een compleet vernieuwd camerasysteem. De 3 lenzen werden vergroot en maken betere foto’s in donkere situaties. Sensorstabilisatie, voorheen enkel aanwezig bij de Pro Max, maar nu ook bij de 13 Pro, stabiliseert niet de lens maar de sensor. High-end technologie om nog betere foto's te maken. Nadeel van deze vernieuwing is wel de grotere uitstulping van het camerasysteem. Koop daarom best een iPhone 13 Pro hoesje met voldoende bescherming voor de camera, zoals een Camshield.

iPhone 13 Pro Book Case

Kies uit van de vele soorten iPhone 13 Pro book cases, wanneer je de voor- én achterkant wenst te beschermen. Bijkomend voordeel is dat je meteen ruimte hebt voor enkele pasjes. Zo hoef je niet nog eens een portemonnee bij je te hebben.

iPhone 13 Pro Back Cover

Is een back cover voor jou voldoende? Ruime keuze uit meerdere merken, waaronder Nillkin, BASUES en Dux Ducis. iPhone 13 Pro back covers zijn verkrijgbaar in verschillende maten van bescherming, met of zonder koord, kaarthouder of CamShield. De CamShield hoesjes bieden 100% bescherming voor de camera. Schuif het klepje dicht wanneer je de camera niet gebruikt, waardoor er geen stof en krasjes op de camera kan komen.

iPhone 13 Pro Screen Protectors

Naast hoesjes bieden we verschillende iPhone 13 Pro screen protectors aan. Zo heb je keuze uit een glazen, een privacy of een blue-ray screen protector. Ze hebben allemaal hun eigen voordelen, maar zorgen vooral dat je geen krassen of barsten krijgt in je scherm.

Bekijk ook andere iPhone modellen:
iPhone 13 Hoesjes
iPhone 12 Hoesjes
iPhone 11 Hoesjes

iPhone hoesjes