Huawei P Smart Pro Hoesjes

Selectie verfijnen
Type hoesje
Kleur
Met koord
Filter

Ruim aanbod Huawei P Smart Pro Hoesjes

Met de Huawei P Smart Pro heb je een mooie smartphone in huis gehaald. Het opvallendste aan dit toestel is de uitschuifbare selfie camera. De 16 megapixel selfie camera zit verborgen in de telefoon en schuift alleen uit als je deze nodig hebt. Het gevolg hiervan is dat je een volledig scherm zonder uitsparing hebt.

Daarnaast beschikt de Huawei P Smart Pro over een driedubbele camera met verschillende handige opties. Zo beschik je over een groothoeklens, kun je gebruik maken van de portret functie en schiet je prachtige plaatsen in het donker met behulp van de nacht modus.

Kortom, een mooie smartphone die je uiteraard graag wil beschermen met een mooi Huawei P Smart Pro hoesje.

Huawei P Smart Pro Book Cases

Voor de Huawei P Smart Pro zijn er verschillende hoesjes beschikbaar. Zo kun je kiezen voor een book case hoesje, voor een luxe uitstraling van je telefoon. Hiermee is ook het scherm van je telefoon beschermd, en kun je hem zonder zorgen in je tas of broekzak stoppen. Nog handiger is dat je in de book cases ook ruimte om een aantal pasjes in op te bergen. De book case hoesjes zijn leverbaar in verschillende kleuren en designs.

Huawei P Smart Pro Armor Cases

Als je op zoek bent naar maximale bescherming voor je telefoon kun je het beste kiezen voor het stoere Armor Hybrid hoesje. Met dit hoesje om je Huawei P Smart Pro kan je telefoon wel tegen een stootje. Doordat het hoesje is opgebouwd uit twee aparte delen (een binnenzijde van TPU met een omhulsel van stevig polycarbonaat) worden schokken opgevangen en hoef je niet bang te zijn als je telefoon is gevallen.

Voor de Huawei P Smart Pro is het Armor Brushed TPU hoesje in drie kleuren leverbaar. Met dit stoere hoesje is je telefoon uitstekend beschermd tegen schokken en stoten.

Bekijk ook onze andere toestellen:
Huawei P Smart (2019) hoesjes
Huawei P30 Lite hoesjes
Huawei P40 Lite hoesjes
Huawei hoesjes