Samsung Galaxy S21 Plus Hoesjes

Selectie verfijnen
Type hoesje
Kleur
Met koord
Filter

Ruim aanbod Samsung Galaxy S21 Plus Hoesjes

Met de Samsung Galaxy S21 Plus komt Samsung met een prachtig nieuw toestel dat vooral op camera vlak is verbeterd.
Je hebt een hoofdcamera, ondersteund door een groothoeklens en een telelens, en uiteraard een selfie camera. Met deze camera kun je tot 30 keer inzoomen en heb je beschikking over een paar handige nieuwe features. Zo is de stabiliteit verbeterd tijdens het maken van filmpjes en kun je de voor- en achter camera gelijkertijd gebruiken bij het opnemen.

Het platte scherm is 6,7” en door de dunne randen, compacte behuizing en het lichte gewicht is deze erg prettig in het gebruik.
De 4800 mAh accu zorgt ervoor dat je de Samsung Galaxy S21 Plus met gemak een volle dag kan gebruiken.

Natuurlijk wil je zo’n mooi toestel zo goed mogelijk beschermen, kies daarom nu jouw favoriete Samsung Galaxy S21 Plus hoesje uit.

Samsung Galaxy S21 Plus Book Cases

De Samsung Galaxy S21 plus bookcase hoesjes zijn in verschillende designs en kleuren beschikbaar. Met een bookcase hoesje bescherm je de telefoon en het scherm. Je kan je telefoon dus gerust in je tas of jaszak opbergen. Daarnaast kun je enkele pasjes in dit Samsung Galaxy S21 plus hoesje opbergen.

Samsung Galaxy S21 Plus TPU Cases

Er zijn verschillende designs beschikbaar om je Samsung Galaxy S21 plus om te toveren tot een fashion accessoire. Het hoesje is gemaakt van TPU, een flexibele schokabsorberende kunststof die zorgt voor bescherming tegen krassen en stoten.

Samsung Galaxy S21 Plus Armor Cases

Voor een stoere look kun je kiezen voor een Samsung Galaxy S21 plus Armor hoesje. Deze hoesjes bieden een optimale bescherming tegen stoten en vallen. Er is keuze uit verschillende kleuren en modellen.

Bekijk ook onze andere categorieën:
Samsung Galaxy S21 hoesjes
Samsung Galaxy S21 Ultra hoesjes
Samsung Galaxy S20 hoesjes

Samsung hoesjes