Samsung Galaxy Tab A7 (2020) Hoesjes

Selectie verfijnen
Type hoesje
Kleur
Filter

Ruim aanbod Samsung Galaxy Tab A7 (2020) Hoesjes

Dit nieuwe tablet model van Samsung is 7 mm dik en heeft een scherm van 10.4 inch. Door de lichtgewicht metalen behuizing van de Samsung Galaxy Tab A7 kun je de tablet gemakkelijk met je meenemen.
Dankzij de scherpe beeldkwaliteit en het Dolly Atmos surround sound kijk je met plezier naar je favoriete series en films.
Met 3GB werkgeheugen en een sterke accu kun je daarnaast ook uitgebreid spelletjes spelen op deze tablet. De batterij houdt het met gemak de hele dag vol en door fast charging laadt je de Samsung Galaxy Tab A7 ook super snel weer op.
Uiteraard kun je ook foto’s maken met de 8 megapixel hoofdcamera. En al die foto’s sla je met gemak op, want de tablet is uitgerust met minimaal 32 GB aan opslag geheugen. En dit kun je dan ook nog eens uitbreiden met een micro SD card.

Deze mooie tablet wil je natuurlijk zo goed mogelijk beschermen. En gelukkig heb je ruime keuze uit verschillende Samsung Galaxy Tab A7 hoesjes.

Samsung Galaxy Tab A7 Tri-Fold Book Cases

Je kunt kiezen uit verschillende Tri-Fold Book Cases. Deze Samsung Galaxy Tab A7 hoesjes zijn leverbaar in verschillende kleuren en designs. Met dit hoesje heb je een optimale bescherming voor je tablet. Bovendien kun je door de ingebouwde standaard het hoesje ook handsfree gebruiken.

Samsung Galaxy Tab A7 Screen Protector

Het scherm van de Samsung Galaxy Tab A7 kun je optimaal beschermen met de tempered glass screen protector. Hiermee blijft je tablet scherm krasvrij en is tablet beschermt tegen een valpartij. Met de screen protector heb je een extra bescherming zonder dat de kwaliteit van het touchscreen verloren gaat.

Bekijk ook onze andere categorieën:
Samsung Galaxy Tab S7 Plus hoesjes
Samsung Galaxy Tab A 8.0 2019 hoesjes
Samsung Galaxy Tab A 10.5 hoesjes

Samsung Galaxy Tab hoesjes