iPhone 15 Pro Max Hoesjes

Selectie verfijnen
Type hoesje
Kleur
Met koord
Filter

Ruim aanbod iPhone 15 Pro Max Hoesjes

De iPhone 15 Pro Max: beter ten opzichte van zijn voorganger, maar helaas ook duurder. De flinke prijsstijging moet gerechtvaardigd worden met flinke verbeteringen. En die zijn er gelukkig ook! Zo krijg je bij de iPhone 15 Pro Max een behuizing van titanium, met als grootste voordeel dat titanium een stuk lichter is dan roestvrijstaal, dat we tot nu toe zagen in eerdere modellen.

Daarnaast zien we bij de iPhone 15-reeks een opvallende verschuiving naar de USB-C poort, mede onder druk van de wetgevende instanties in Europa. Het voordeel is niet alleen dat je nu ook de lader van je Android-buurman kunt gebruiken, maar ook een verhoogde snelheid om bestanden over te dragen en het toestel op te laden.

De belangrijkste verbetering, en één die enkel is doorgevoerd bij de Pro Max: de camera. Deze krijgt een volledig nieuwe periscooplens, waarmee je tot 6x kunt inzoomen. Een verdubbeling ten opzichte van het eerdere model.

iPhone 15 Pro Max Book Case Hoesjes

Met een iPhone 15 Pro Max hoesje blijft je telefoon optimaal beschermd tegen krassen en schade. Door het intensieve gebruik, krijgt je telefoon heel wat te verduren. Met een book case voor de iPhone 15 Pro Max zorg je ervoor dat het toestel goed beschermd is en dat er minder slijtage zal ontstaan. Hiermee verleng je de levensduur van de telefoon en heb je minder snel nood aan vernieuwing.

Bij GSM-Hoesjes.nl vind je een ruim aanbod iPhone 15 Pro Max hoesjes in allerlei uitvoeringen. Zo vind je stijlvolle bloemenpatronen of een ruime keuze aan luxueus afgewerkte hoesjes.

iPhone 15 Pro Max Back Covers

Geef jij er de voorkeur aan om het slanke design van je iPhone 15 Pro Max zo goed mogelijk te bewaren? Dan is een iPhone 15 Pro Max back cover de aangewezen keuze. Met een back cover voeg je weinig volume en gewicht toe en ligt je iPhone prettig in de hand.

Kies voor eenvoud met onze Colour TPU hoesjes of ga voor robuuste bescherming met de Heavy Duty Ring Kickstand Back Cover. Uiteraard zijn er ook iPhone 15 Pro Max hoesjes met koord verkrijgbaar waarmee je jouw toestel om je hals of schouder meedraagt.

iPhone 15 Pro Max MagSafe Hoesjes

Met een MagSafe compatible hoesje voor de iPhone 15 Pro Max zorg je ervoor dat jouw telefoon volledig compatibel blijft met jouw MagSafe accessoires. Kies voor een Colour TPU hoesje of een Transparant iPhone 15 Pro Max hoesje met ingebouwde magneet.

iPhone 15 Pro Max Screen Protectors

Ben jij iemand die zijn telefoon iets te vaak laat vallen? Zorg er dan voor dat je het scherm goed beschermt met een iPhone 15 Pro Max screen protector. Deze screen protectors zijn gemaakt van gehard glas, waardoor deze op een veilige manier barst bij een eventuele val. Het voordeel is uiteraard dat het scherm zelf geen schade oploopt.

iPhone 15 Pro Max screen protectors komen in verschillende uitvoeringen, waarbij je de keuze hebt uit een privacy screen protector. Deze voorkomt ongewenst meekijken door de persoon die naast je zit en verhoogt je privacy.

Bestel iPhone 15 Pro Max hoesjes direct bij GSM-Hoesjes.nl. Gratis en snelle verzending. Veilig betalen. Niet goed, geld terug. GSM-Hoesjes.nl: Online specialist in smartphone en tablet hoesjes.

Bekijk hoesjes voor andere modellen:
iPhone 15 Hoesjes
iPhone 15 Plus Hoesjes
iPhone 15 Pro Hoesjes

iPhone Hoesjes