Nokia C32 Hoesjes

Selectie verfijnen
Type hoesje
Kleur
Met koord
Filter

Ruim aanbod Nokia C32 Hoesjes

De Nokia C32 is een gebruiksvriendelijke smartphone voor een redelijke prijs. Het grote 6,5" scherm biedt veel ruimte om comfortabel te browsen, films te bekijken of je favoriete apps te gebruiken. Een basistoestel als de Nokia C32 is niet geschikt voor de zwaardere applicaties, maar voor dagelijks gebruik als Whatsapp, TikTof of YouTube is de C32 een prima keuze.

Nokia C32 Hoesjes

Met een book case hoesje voor je Nokia C32 heb je goede bescherming voor je toestel, met als bijkomend voordeel dat je enkele pasjes kan opbergen in het hoesje. Met ons ruime assortiment aan Nokia C32 is er voldoende keuze om snel het ideale hoesje te vinden.

Nokia C32 Screen Protector

Wil je je scherm extra tegen krassen beschermen, kies dan voor een goede screen protector. Een beschermglaasje over je telefoon beschermt het scherm tegen krassen en beschadigingen, zonder dat de zichtbaarheid van het scherm vermindert.

Nokia C32 Back Covers

Geen voorstander van een wat dikkere book case? Kies dan voor de eenvoud van een back cover. Met een back cover blijft het formaat van je telefoon zo goed als mogelijk bewaard, terwijl het toestel toch goed beschermd wordt. Voor optimale bescherming raden we een glazen screen protector aan.

Bestel Nokia C32 hoesjes direct bij GSM-Hoesjes.nl. Gratis en snelle verzending. Veilig betalen. Niet goed, geld terug. GSM-Hoesjes.nl: Online specialist in smartphone en tablet hoesjes.

Bekijk hoesjes voor andere Nokia toestellen:
Nokia C12 hoesjes
Nokia G22 hoesjes
Nokia G42 hoesjes

Nokia hoesjes