Fietshouders

Fietshouders voor smartphones

Legaal onderweg

Het gebruiken van je smartphone terwijl je fietst kan leiden tot gevaarlijke situaties en is zowel in België als Nederland bij wet verboden. Een fietshouder is de perfecte oplossing om je smartphone legaal te gebruiken tijdens het fietsen. Je kunt je navigatie in de gaten houden, muziek luisteren of gesprekken voeren zonder je handen van het stuur te halen, waardoor niet alleen jouw veiligheid, maar ook die van anderen gewaarborgd blijft.

Bevestig je telefoon op het stuur

Een stevige houder die aan het stuur bevestigd wordt, houdt je smartphone op een comfortabele kijkafstand. Of je nu door drukke stadsstraten navigeert of een landelijke route volgt, een houder op het stuur zorgt ervoor dat je toestel niet verschuift en makkelijk bedienbaar blijft.

Fietstas voor extra bescherming

Voor de langere tochten of wanneer je voorbereid wilt zijn op alle weersomstandigheden, bieden onze fietstassen met smartphonevak uitkomst. Ze beschermen je smartphone niet alleen tegen regen, maar bieden ook extra ruimte voor belangrijke fietsaccessoires, zoals een reparatiesetje, pomp of energierepen.