Motorola Moto G54 Hoesjes

Selectie verfijnen
Type hoesje
Kleur
Met koord
Filter

Ruim aanbod Motorola Moto G54 Hoesjes

Wie niet al te diep in de buidel wil tasten zit goed met de Motorola Moto G54. Het budgetvriendelijke toestel biedt veel opslagruimte en levert degelijke prestaties voor een schappelijke prijs. De Moto G54 is een groot toestel met een Full HD display van maar liefst 6,55 inch. Dat grote scherm verbruikt natuurlijk veel energie en daarom zijn we extra blij om een 5000 mAh-accu terug te vinden. Ruim voldoende om bij normaal gebruik een dag of twee zonder oplader te kunnen overleven.

Kijken we naar de hardware, dan valt het op dat Motorola heeft gekozen voor een OctaCore-processor. De 8 kernen zorgen voor hoge rekenkracht wat in combinatie met een RAM-geheugen van 8 GB voldoende is voor het gebruik van al je dagelijkse apps.

Hoesjes voor de Motorola Moto G54

Omdat zowel de hardware als software van de Moto G54 klaar zijn voor een lange levensduur, is het aangeraden om het toestel in zijn beste staat te behouden. Dit doe je uiteraard met een Motorola Moto G54 hoesje, waarvan we een ruim assortiment hebben samengesteld. De Moto G54 hoesjes zijn nauwkeurig geselecteerd op kwaliteit, functionaliteit en stijl en bieden jouw de mogelijkheid om je toestel in comfort en bescherming te gebruiken. Bij GSM-Hoesjes.nl vind je een ruim assortiment Moto G54 book cases, back covers en screen protectors.

Moto G54 Screen Protector

Naast een hoesje is een Moto G54 screen protector extra nuttig. Voor het geval je toestel onverhoopt op de grond valt, heb je met een screen protector een extra laag bescherming. Het geharde glas van een screen protector absorbeert de impact van de valpartij. Vaak resulteert dit in een barst in de screen protector, maar is het scherm zelf niet beschadigd.

Bestel Motorola Moto G54 hoesjes direct bij GSM-Hoesjes.nl. Gratis en snelle verzending. Veilig betalen. Niet goed, geld terug. GSM-Hoesjes.be: Online specialist in smartphone en tablet hoesjes.

Bekijk ook onze andere toestellen:
Moto G13 Hoesjes
Moto G23 Hoesjes
Moto E13 Hoesjes

Motorola hoesjes