Lenovo Tab P11 Hoesjes

Selectie verfijnen
Type hoesje
Kleur
Filter

Ruim aanbod Lenovo Tab P11 Hoesjes

De Lenovo Tab P11 is een mooie tablet met een goede prijs kwaliteit verhouding. Het 11” OLED scherm heeft minimale randen, waardoor je dus een optimale scherm grootte hebt. De resolutie van het scherm is van goede kwaliteit, waardoor de kleuren scherp en helder worden weergegeven. Daarnaast kun je de helderheid van het scherm aanpassen zodat je de Lenovo Tab P11 ook in de zon kunt gebruiken.

De Lenovo Tab P11 heeft een extra aansluiting voor een extern toetsenbord en ondersteuning voor de Dolby Atmos speakers. De tablet heeft 4 speakers, waardoor je zelfs zonder extra geluidondersteuning een prima geluid hebt. Je kunt dus comfortabel films of series kijken op de Lenovo Tab P11.

De Lenovo Tab P11 is voorzien van twee camera’s, een hoofdcamera aan de achterzijde en een selfie camera aan de voorzijde. Uiteraard hebben de Lenovo Tab P11 hoesjes uitsparingen voor alle camera’s en aansluitingen. De 7.700 mAh accu zorgt er voor dat je de Lenovo Tab P11 een volle dag intensief kunt gebruiken. Als je de tablet niet zo intensief gebruikt dan gaat deze zelfs enkele dagen mee voordat je weer moet opladen.

Kortom, de Lenovo Tab P11 is een prachtige tablet die je natuurlijk zo goed mogelijk wil beschermen met een mooi en stevig hoesje.

Bekijk ook onze andere categorieën:
Lenovo Tab P10 hoesjes
Lenovo Tab P11 Pro hoesjes

Lenovo tablet hoesjes