iPhone SE (2016) Hoesjes

Selectie verfijnen
Type hoesje
Kleur
Filter

Ruim aanbod iPhone SE (2016) Hoesjes

iPhone SE HoesjesMet de iPhone SE, de jongste telg uit de iPhone familie, kiest Apple voor een nieuwe strategie. De groei in Westerse landen neemt af en ook het marktaandeel vermindert omwille van de hoge prijs. Groeimarkten als China en India kunnen de duur geprijsde toestellen niet veroorloven en daarom presenteerde Apple onlangs de nieuwe iPhone SE: Een soort iPhone 5 met de kwaliteiten van een iPhone 6 én een beter prijskaartje.

Ook voor wie het grote scherm van de 6 of 6 Plus niet kon waarderen is de iPhone SE een welkome toevoeging op het assortiment. Met een vertrouwd display van 4” past de iPhone weer als vanouds in je broekzak. Het display, dat een pixeldichtheid van maar liefst 326 ppi heeft, is helaas niet voorzien van 3D Touch. Verder vinden we topkwaliteit hardware, zoals verwacht bij Apple producten, met een krachtige A9 chip, een 12MP iSight camera en een Retina Flash frontcamera.

Bij GSM-Hoesjes.nl vind je uiteraard de nieuwste iPhone SE hoesjes. De iPhone SE hoesjes in ons assortiment zijn speciaal geselecteerd op kwaliteit, functionaliteit en design. Zo ben je zeker dat je precies het iPhone SE hoesje vindt dat bij jou past. Naast iPhone hoesjes bestel je hier ook iPhone SE screen protectors in allerlei uitvoeringen. Met een iPhone SE Tempered Glass screen protector blijft je scherm volledig kras- en schadevrij en geniet je lang van een onberispelijke iPhone.

Betalen verloopt snel en makkelijk in de beveiligde omgeving. Bovendien heb je 14 dagen tijd om je aankoop te beoordelen.

Bij GSM-Hoesjes.nl bestel je ook iPhone 6S hoesjes en iPhone 6 Plus hoesjes.

iPhone Hoesjes