Motorola Moto G8 Plus Hoesjes

Selectie verfijnen
Type hoesje
Kleur
Met koord
Filter

Ruim aanbod Motorola Moto G8 Plus Hoesjes

De Motorola Moto G8 Plus is de opvolger van de Moto G7 plus. Het toestel heeft een groot scherm met een hoge resolutie en is vormgegeven in een strak design. De glazen behuizing geeft de Motorola Moto G8 Plus een luxe uitstraling.

De telefoon is uitgerust met drie camera’s waar je prachtige foto’s mee kan maken. En vanwege de actiecamera is ook het maken van leuke filmpjes een fluitje van een cent. Door de actiecamera kun je horizontale filmpjes schieten terwijl je je telefoon verticaal vast blijft houden. De accuduur gaat gerust een hele dag mee en laad je gemakkelijk weer op met een usb-C kabel.

Motorola Moto G8 Plus Armor hoesjes

Wil je je Motorola Moto G8 Plus extra goed beschermen tegen vallen en stoten dan kun je voor het Armor Brushed TPU hoesje kiezen. Dit hoesje geeft je smartphone een strakke uitstraling. Het hoesje heeft uitsparingen op de juiste plekken voor de camera en poorten.

Het Armor Hybrid hoesje geeft je Motorola Moto G8 Plus een extra stoere uitstraling en biedt tegelijk een goede bescherming. Dit hoesje is leverbaar in veel verschillende kleuren.

Motorola Moto G8 Plus Book cases

Voor een luxe uitstraling kun je kiezen voor een bookcase hoesje om je Motorola Moto G8 Plus. Met deze hoesjes heb je een luxe en praktische bescherming voor je smartphone. Daarnaast is er in het hoesje ruimte voor meerdere pasjes. Je hebt keuze uit verschillende materialen, kleuren en afwerkingen.

Bekijk ook onze andere toestellen:
Motorola Moto E6 Plus hoesjes
Motorola Moto E6s hoesjes
Motorola Moto G8 Power hoesjes
Motorola Moto G8 Power Lite hoesjes
Motorola hoesjes