Houders

Ruim assortiment telefoonhouders

Op zoek naar een houder voor je telefoon of tablet? Bij GSM-Hoesjes.nl vind je een ruim assortiment van verschillende soorten houders voor smartphone en tablet. Gebruik je jouw telefoon als navigatie in de auto, dan maak je best gebruik van één van de vele autohouders. Met verschillende mogelijkheden om zowel de telefoon als de houder te bevestigen, is er een ruim assortiment samengesteld waardoor je bij ons snel de ideale autohouder vindt. Maar niet alleen voor autohouders kun je hier terecht. Ook wanneer je op zoek bent naar een houder voor je bureau, werkplek of keukentafel ben je op de juiste plek. Kies uit één van de verschillende telefoon- of tablethouders voor op het bureau, met verschillende afstelmogelijkheden om jouw apparaat precies te plaatsen zoals jij het wilt. Ten slotte kun je ook bij ons terecht voor een goede telefoonhouder voor op de fiets.

Autohouders

Autohouders zijn een essentieel accessoire voor iedereen die veel onderweg is. Ze bieden een veilige plek voor je smartphone, waardoor je je handen vrij hebt om te sturen en je aandacht op de weg kunt houden. Met een autohouder is je navigatie duidelijk zichtbaar, en wordt handsfree bellen een stuk eenvoudiger. Bovendien voorkomt het gebruik van een autohouder onnodige afleidingen en verhoogt het je veiligheid en die van je medeweggebruikers.

Bureauhouders voor telefoon en tablet

Op kantoor of in je thuiswerkplek bieden bureauhouders een stabiele basis voor je smartphone. Met een vaste plek voor je toestel, blijft je werkplek netjes georganiseerd en overzichtelijk. Een bureauhouder kan ook helpen om videovergaderingen gemakkelijker te maken door je telefoon op de ideale kijkhoogte te houden. Of je nu aan het multitasken bent of je focus nodig hebt voor een project, een bureauhouder houdt je smartphone toegankelijk en je werkplek netjes.

Fietshouders

Zowel in België als Nederland is het illegaal om je telefoon al fietsend in de hand te houden. Om ook onderweg bereikbaar te blijven, muziek te streamen of eventueel te navigeren, maak je best gebruik van een fietshouder. Hiermee bevestig je je smartphone aan het stuur of fietsframe en blijf je al rijdend verbonden. Wanneer je dagelijks met de fiets naar het werk pendelt, zal je wel vaker door een bui overvallen worden. Met één van onze handige fietstassen blijft je telefoon ook in regenachtig weer droog. Rijd je alleen bij droog weer of vind je het niet erg om bij een eventuele bui je telefoon op te bergen, dan is een GUB telefoonhouder wellicht de meest duurzame oplossing.