Samsung Galaxy S20 FE Hoesjes

Selectie verfijnen
Type hoesje
Kleur
Met koord
Filter

Ruim aanbod Samsung Galaxy S20 FE Hoesjes

Het nieuwste model smartphone van Samsung is de Samsung Galaxy S20 FE, FE staat voor Fan Edition. Dit nieuwste model heeft een lagere prijs maar kan zeker gerekend worden als een high end toestel.

Het scherm is 6.5” en het design is vergelijkbaar met de andere toestellen uit de Samsung Galaxy S20 lijn. Hoewel de Samsung Galaxy S20 FE iets dikkere randen heeft. Het scherm is Full HD +, wat zorgt voor ontzettend mooie beeldkwaliteit. Perfect voor het kijken van films en foto’s en het spelen van games.

De Samsung Galaxy S20 FE is uitgerust met drie camera’s. Een hoofdcamera van 12 megapixels, een groothoeklens van 12 megapixels en een 8 megapixel telelens waarmee je tot 3x optisch kunt zoomen. Uiteraard zit er ook een selfie camera in het scherm verwerkt met 32 megapixels waarmee je selfies kunt maken en kunt videobellen. Daarnaast wordt deze selfiecamera gebruikt voor de gezichtsherkenning om je toestel te ontgrendelen. Het is ook mogelijk om het toestel te ontgrendelen met je vingerafdruk.

De batterij van de Samsung Galaxy S20 FE gaat bij intensief gebruik een volle dag mee en laad daarna zelf weer op. Je kunt het toestel ook draadloos opladen en zelfs andere toestellen opladen, simpel door ze op de achterkant van het toestel te leggen.

Kortom, een prachtig nieuw toestel dat je natuurlijk zo goed mogelijk wil beschermen met een Samsung Galaxy S20 FE hoesje.

Samsung Galaxy S20 FE Book Cases

Een bookcase, in verschillende kleuren, materialen en designs beschikbaar, beschermt de telefoon en het scherm. Je kan je telefoon dus gerust in je tas of jaszak opbergen. Daarnaast kun je enkele pasjes in de Samsung Galaxy S20 FE hoesjes opbergen.

Samsung Galaxy S20 FE Armor Cases

Voor een stoere look kun je kiezen voor de Armor Cases. Buiten de stoere look die deze Samsung Galaxy S20 FE hoesjes aan je telefoon geven bescherm je je telefoon hier optimaal mee tegen stoten en vallen.

Samsung Galaxy S20 FE Screenprotector

Voor extra bescherming van je scherm kies je voor een screenprotector. Een screen protector beschermt het scherm van je smartphone tegen krassen en beschadigingen, zonder dat de kwaliteit van je scherm achteruit gaat.

Bekijk ook onze andere categorieën:
Samsung Galaxy S20 hoesjes
Samsung Galaxy S20 plus hoesjes
Samsung Galaxy S10 hoesjes

Samsung hoesjes