Huawei P Smart (2020) Hoesjes

Selectie verfijnen
Type hoesje
Kleur
Met koord
Filter

Ruim aanbod Huawei P Smart (2020) Hoesjes

De Huawei P Smart 2020 is de opvolger van de Huawei P Smart 2019.
Dit toestel heeft een vingerafdruk op de achterkant van het toestel, waarbij je je smartphone gemakkelijk ontgrendeld.
Het toestel is voorzien van een selfie camera en twee camera’s achterop. Je beschikt hierdoor ook over een dieptesensor waar je prachtige portret foto’s mee kunt maken.
Uiteraard zitten er bij de Huawei P Smart 2020 hoesjes uitsparingen op de juiste plekken voor de vingerafdruk sensor en de camera’s.


De Huawei P Smart 2020 is licht gewicht en daardoor uitermate prettig in gebruik.
Ben jij in het bezit van de Huawei P Smart (2020)? Bescherm het toestel zo snel mogelijk met een op maat gemaakt hoesje. Je vindt hier een ruim aanbod Huawei P Smart (2020) hoesjes, waarmee je jouw smartphone beschermt tegen ongewenste schade. Op die manier blijft je toestel er als nieuw uitzien. 

Huawei P Smart 2020 Bookcases
Een bookcase beschermt de telefoon en het scherm. Je kan je telefoon dus gerust in je tas of jaszak opbergen. De bookcases zijn beschikbaar in verschillende kleuren, materialen en designs.

Huawei P Smart 2020 Screen Protector
Met een screen protector kun je het scherm van je smartphone beschermen tegen krassen. Hierdoor blijft het scherm van je Huawei P Smart 2020 als nieuw.

Bij GSM-Hoesjes.nl vind je Huawei P Smart (2020) hoesjes aan een scherpe prijs en met een uitstekende service. Je bestelling wordt altijd snel en gratis verzonden. Bovendien heb je 30 dagen de tijd om je aankoop te beoordelen. Betalen verloopt eenvoudig, snel en veilig.

Bekijk ook onze andere categorieën:
Huawei P Smart 2019
Huawei P Smart Plus
Huawei P Smart Pro

Huawei hoesjes