iPhone 12 Pro Max Hoesjes

Selectie verfijnen
Type hoesje
Kleur
Met koord
Filter

Ruim aanbod iPhone 12 Pro Max Hoesjes

Dit model is het nieuwe paradepaardje van Apple. En met een 6,1” OLED scherm en platte zijkanten is dit het grootste model tot nu toe. Het scherm heeft een hogere resolutie, en is voorzien van een Ceramic Shield. De haarscherpe beelden zorgen voor een prachtige kijkervaring.

Vooral de camera van de iPhone 12 Pro Max is van ongeëvenaarde kwaliteit, die door middel van algoritmes en berekeningen je foto’s nog mooier maken. De drie 12 megapixel camera’s zorgen dat je gebruik kan maken van een groothoeklens, een ultragroothoeklens en telefoto en je tot 5 keer optisch kunt zoomen.
Ook kun je nu je foto’s in RAW formaat opslaan voor gebruik met professionele foto bewerkingsapps.

Hoewel de iPhone 12 Pro Max het grootste model van Apple is, is deze smartphone dankzij het roestvrijstalen frame wel lichtgewicht en ligt het gemakkelijk in de hand. Het toestel is 5G ready, zodat je super snel kunt downloaden.

Deze mooie smartphone wil je natuurlijk optimaal beschermen met een modern iPhone Pro Max hoesje.

iPhone 12 Pro Max Bookcase hoesjes

Kies voor een luxe uitstraling met een bookcase voor je smartphone. Deze iPhone 12 Pro Max hoesjes beschermen ook het scherm van je telefoon, waardoor je die met een gerust hart in je tas of jaszak kunt opbergen. Daarnaast is er ook ruimte om je pasjes in op te bergen. Er zijn verschillende designs en kleuren beschikbaar.

iPhone 12 Pro Max Armor hoesjes

Voor een stoere look kun je gaan voor de Armor Hybrid hoesjes. Deze iPhone 12 Pro Max hoesjes bieden een maximale bescherming tegen vallen en stoten en zijn uitermate geschikt voor mensen met een actieve levensstijl.

iPhone 12 Pro Max screen protectors

Wil je alleen je scherm tegen krassen beschermen, kies dan voor een screen protector. Een beschermglaasje over je telefoon beschermt je iPhone 12 Pro Max tegen krassen en beschadigingen, zonder dat de kwaliteit van je scherm wordt verminderd.

Bekijk ook onze andere categorieën:
iPhone 12 hoesjes
iPhone 13 hoesjes
iPhone SE 2020 hoesjes

iPhone hoesjes