Huawei Y6P Hoesjes

Selectie verfijnen
Type hoesje
Kleur
Met koord
Filter

Ruim aanbod Huawei Y6P Hoesjes

Met het 6.3 inch scherm heeft de Huawei Y6P een groot scherm met een prima resolutie.
Op de achterkant van het scherm zitten drie camera’s. De hoofdcamera heeft 13 megapixel. Daarnaast kun je gebruik maken van een dieptesensor en een groothoeklens voor prachtige foto’s.
De accu van de Huawei Y6P is indrukwekkend. Het toestel gaat met gemak 2 tot 3 dagen mee. Als de telefoon dan toch weer opgeladen moet worden kan dat met een micro-usb kabel.

Zo’n mooie telefoon wil je uiteraard beschermen met een mooi hoesje. Gelukkig zijn er verschillende modellen hoesjes en cases beschikbaar voor de Huawei Y6P. Alle hoesjes hebben uiteraard uitsparingen voor de camera’s en kabelaansluitingen.

Book Case

Met een book case bescherm je niet alleen de telefoon maar ook het scherm van je toestel. Daardoor kun je je Huawei Y6P zonder zorgen vervoeren in je tas of broekzak, zonder bang te zijn voor krassen of beschadigingen. Extra handig is dat je een aantal pasjes in een Huawei Y6P book case kunt opbergen.

Armor Kickstand

Met dit stoere hoesje is je Huawei Y6P optimaal beschermt tegen vallen en stoten. Door de combinatie van stevig polycarbonaat met de schokabsorberende TPU is je smartphone nu beter dan ooit beschermd tegen krassen, stoten en valpartijen.
Door het opstaande randje is je scherm bovendien extra beschermt en de strategisch geplaatste zones creëren meer grip.
Dankzij de kickstand kun je je telefoon bovendien met gemak handsfree gebruiken.

Screenprotector

Met een screenprotector bescherm je het glas van je Huawei Y6P. Door het glazen beschermplaatje bescherm je het scherm tegen krassen en beschadigingen. Bovendien merk je niets van het glas. De transparantie en aanraakgevoeligheid blijven onveranderd.

Bekijk ook onze andere categorieën:
Huawei y5p hoesjes
Huawei Y6 2019 hoesjes
Huawei Y6 pro 2017 hoesjes

Huawei hoesjes