Samsung Galaxy S21 Ultra Hoesjes

Selectie verfijnen
Type hoesje
Kleur
Met koord
Filter

Ruim aanbod Samsung Galaxy S21 Ultra Hoesjes

Met de Samsung Galaxy S21 Ultra komt Samsung met het grootste en krachtigste model uit de nieuwe Galaxy S21 lijn.
De Samsung Galaxy S21 Ultra heeft een 6,8” QHD scherm met afgeronde randen. Je kan het scherm ontgrendelen met stemherkenning of vingerafdrukscanner.
Vooral de camera’s van de Samsung Galaxy S21 Ultra zijn indrukwekkend. Voorop zit de selfiecamera in het scherm verwerkt, van 40 MP. De 108 MP hoofd camera word ondersteund door een 12 MP groothoeklens en twee telelenzen voor extra inzoomen zonder kwaliteitsverlies.
Ook opvallend is dat de Samsung Galaxy S21 Ultra de S Pen ondersteund, voor het maken van notities en aantekeningen.
Dit prachtige model smartphone wil je natuurlijk optimaal beschermen met een Samsung Galaxy S21 Ultra hoesje.


Samsung Galaxy S21 Ultra Book Cases

De Samsung Galaxy S21 Ultra bookcase hoesjes zijn in verschillende designs en kleuren beschikbaar. Met een bookcase hoesje bescherm je de telefoon en het scherm. Je kan je telefoon dus gerust in je tas of jaszak opbergen. Daarnaast kun je enkele pasjes in dit Samsung Galaxy S21 Ultra hoesje opbergen.

Samsung Galaxy S21 Ultra TPU Cases

Er zijn verschillende designs beschikbaar om je Samsung Galaxy S21 Ultra om te toveren tot een fashion accessoire. Het hoesje is gemaakt van TPU, een flexibele schokabsorberende kunststof die zorgt voor bescherming tegen krassen en stoten.

Samsung Galaxy S21 Ultra Armor Cases

Voor een stoere look kun je kiezen voor een Samsung Galaxy S21 Ultra Armor hoesje. Deze hoesjes bieden een optimale bescherming tegen stoten en vallen. Er is keuze uit verschillende kleuren en modellen.

Bekijk ook onze andere categorieën:
Samsung Galaxy S21 hoesjes
Samsung Galaxy S21 Plus hoesjes
Samsung Galaxy S20 hoesjes

Samsung hoesjes