Motorola Moto G13 Hoesjes

Selectie verfijnen
Type hoesje
Kleur
Met koord
Filter

Ruim aanbod Motorola Moto G13 Hoesjes

Met de Motorola Moto G13 zien we een nieuw lid in de Moto-G1x familie. Een reeks toestellen aan de hogere kant van het budgetsegment. Motorola bewijst andermaal dat het niet nodig is om de hoofdprijs te betalen voor een toestel dat met zijn tijd mee kan!

De G13 is een smartphone met een 6,53 inch scherm, een accu van 5000 mAh en een camera die tot 50MP vastlegt. De verversingssnelheid is met 90 Hz hoger dan zijn concurrenten, en zorgt voor een aangenamere kijkervaring.

Een nadeel van de G13 ten opzichte van de duurdere variant - de Moto G23 - is het ontbreken van de TurboPower snellaadfunctie. Je laad het toestel dus op aan een relatief beperkt vermogen van 10W.

Moto G13 Book Case

Bij GSM-Hoesjes.nl vind je een fijn aanbod van hoesjes geschikt voor de Moto G13. Kies voor een book case als je het toestel optimaal wenst te beschermen. Doordat het toestel volledig bedekt is, is de kans op schade minimaal. Bovendien is er ruimte voorzien om enkele bankpasjes en wat briefgeld mee te nemen.

Back Cover voor de Moto G13

Geen voorstander van een leren hoesje? Geen nood. Met een Rugged Shield Back Cover of een transparant TPU hoesje blijft je toestel compact, terwijl deze toch beschermd wordt. Met een back cover adviseren we het gebruik van een Moto G13 screen protector. Bij aankoop van een Back Cover geniet je overigens van een interessante korting op de screen protector.

Bekijk ook onze andere toestellen:
Moto E13 Hoesjes
Moto G23 Hoesjes
Moto G22 Hoesjes

Motorola hoesjes