Samsung Galaxy A12 Hoesjes

Selectie verfijnen
Type hoesje
Kleur
Met koord
Filter

Ruim aanbod Samsung Galaxy A12 Hoesjes

De Samsung Galaxy A12 heeft een 6,5” HD + scherm, wat nagenoeg randloos is. Er zit alleen een kleine inkeping bovenin het scherm voor de 8MP selfie camera. Achterop het toestel zitten nog eens vier camera’s. Je hebt beschikking over een 48 MP hoofdcamera en daarnaast een macrolens, een panorama lens en een dieptelens. Je kunt dus prachtige plaatjes schieten met de Samsung Galaxy A12.

Aan de zijkant van het toestel zit een vingerafdruk scanner waarmee je de telefoon gemakkelijk kunt ontgrendelen. De accu van de Samsung Galaxy A12 is indrukwekkend voor deze prijsklasse. Het toestel gaat met gemak 2 tot 3 dagen mee, en is redelijk snel weer opgeladen met een USB-C kabel.

Alle Samsung Galaxy A12 hoesjes hebben uitsparingen op de juiste plekken voor de camera’s, knoppen en kabelaansluitingen.

Samsung Galaxy A12 Bookcases

De Samsung Galaxy A12 bookcase hoesjes zijn in verschillende designs en kleuren beschikbaar. Met een bookcase hoesje bescherm je de telefoon en het scherm. Je kan je telefoon dus gerust in je tas of jaszak opbergen. Daarnaast kun je enkele pasjes in dit Samsung Galaxy A12 hoesje opbergen.

Samsung Galaxy A12 TPU cases

Er zijn verschillende designs beschikbaar om je Samsung Galaxy om te toveren tot een fashion accessoire. Het hoesje is gemaakt van TPU, een flexibele schokabsorberende kunststof die zorgt voor bescherming tegen krassen en stoten.

Samsung Galaxy A12 Armor Cases

Voor een stoere look kun je kiezen voor een Samsung Galaxy A12 Armor hoesje Deze hoesjes bieden een optimale bescherming tegen stoten en vallen. Er is keuze uit verschillende kleuren en modellen.

Bekijk ook onze andere categorieën:
Samsung Galaxy A11 hoesjes
Samsung Galaxy A10 hoesjes
Samsung Galaxy A50 hoesjes

Samsung hoesjes