Xiaomi Mi 10 Hoesjes

Selectie verfijnen
Type hoesje
Kleur
Met koord
Filter

Ruim aanbod Xiaomi Mi 10 Hoesjes

De Xiaomi Mi 10 is het nieuwste model van dit merk telefoon.
Met het 6.67” inch randloze scherm ben je verzekerd van prachtige beeldkwaliteit. Ideaal om een spel mee te spelen of een film op te kijken.
De telefoon werk soepel en snel en heeft de keuze uit 128 GB of 256 GB geheugen.
Vooral de camera’s op de Xiaomi Mi 10 zijn indrukwekkend te noemen. De primaire camera met 108 megapixel levert gegarandeerd haarscherpe foto’s op. En in combinatie met de macrolens, de groothoeklens, de twee telelenzen en de portretstand kun je zeker mooie plaatjes schieten.
De telefoon heeft een goede batterij die snel oplaad en zelf draadloos op te laden is. Kortom hiermee heb je een mooi toestel in handen die je natuurlijk met een Xiaomi Mi 10 hoesje optimaal wil beschermen.

Gelukkig is er voldoende keus in Xiaomi Mi 10 hoesjes.

Xiaomi Mi 10 Book Cases

Je kunt ook kiezen voor een bookcases. Deze hoesjes zijn in verschillende kleuren en materialen te bestellen. Voor ieder wat wils. Je beschermt je telefoon rondom en hebt zelfs ruimte om een aantal pasjes in op te bergen.

Xiaomi Mi 10 Armor Cases

De Armor Brushed TPU is in vier verschillende kleuren te bestellen. Deze hoesjes bieden optimale bescherming voor je telefoon waardoor schokken en stoten optimaal worden geabsorbeerd. En het hoesje geeft je telefoon een stijlvolle look.

Ga je voor de stoere look dan is de Armor Kickstand een optie. Dit hoesje beschermt je telefoon niet alleen optimaal maar heeft ook een ingebouwde standaard. Hiermee kun je je telefoon handsfree neerzetten om bijvoorbeeld een film te gaan kijken.

Bekijk ook andere Xiaomi toestellen:
Xiaomi Note 8 Pro hoesjes
Xiaomi Note 8T hoesjes
Xiaomi Mi 9T hoesjes
Xiaomi hoesjes